کد خبر : 147
تاریخ انتشار : جمعه 27 سپتامبر 2019 - 17:11
1,153 views بازدید

راهنمای خرید و قیمت بهترین مارک دستگاه فر کننده مو

اگر چه ممکن است در وهله اول انتخاب یک دستگاه فر کننده مو کار چندان مشکلی به نظر نیاید اما با مراجعه به فروشگاه ها و مشاهده انواع دستگاه های فر کننده قطعا انتخاب برای شما سخت شده و در انتخاب دچار تردید خواهید شد. لذا ما در این مطلب سعی داشته نکات لازم را به شما یادآور شده تا بتوانید خیلی راحت دستگاه فر […]

بهترین مارک دستگاه فر کننده مو

اگر چه ممکن است در وهله اول انتخاب یک دستگاه فر کننده مو کار چندان مشکلی به نظر نیاید اما با مراجعه به فروشگاه ها و مشاهده انواع دستگاه های فر کننده قطعا انتخاب برای شما سخت شده و در انتخاب دچار تردید خواهید شد. لذا ما در این مطلب سعی داشته نکات لازم را به شما یادآور شده تا بتوانید خیلی راحت دستگاه فر کننده مناسب خود را خریداری نمایید.

 هزینه خرید یک دستگاه فر کننده

خب برای این که بدانید چه مقدار باید برای خرید یک فر کننده مو هزینه کنید ابتدا باید این موضوع را بررسی نمایید که از یک دستگاه فر کننده چه انتظاراتی دارید. در کنار قابلیت های مورد نیاز یک دستگاه فر کننده، میزان بودجه در نظر گرفته شما برای خرید این محصول نیز در انتخاب شما بسیار مهم می باشد.

تنوع قیمت در میان دستگاه های فر کننده مو بسیار بالا بوده و شما می توانید در بازار فر کننده هایی با قیمت های مختلف مشاهده نمایید.

به طور معمول فر کننده هایی که ارزان تر هستند دارای یک سری بوده و تنها از پس فر کردن مو ها برخواهند آمد؛ در صورتی که برخی از فر کننده ها سری های گوناگونی داشته و یا این که مو ها را در اندازه های مختلف فر می نمایند.

از دیگر عوامل موثر بر قیمت یک دستگاه فر کننده جنس آن می باشد که در ادامه  بیشتر به آن خواهیم پرداخت.

جنس روکش فر کننده:

جنس روکش فر کننده ها نیز مانند اتو مو ها بسیار مهم بوده و به هنگام انتخاب باید حتما مورد بررسی قرار گیرد.

به طور معمول برای فر کننده ها روکش سرامیکی و یا فلزی در نظر گرفته می شود. جنس سرامیکی این دستگاه با استقبال بیشتری مواجه گشته است. در ساخت برخی از فر کننده ها در کنار سرامیک از تورمالین نیز بهره گرفته شده است که این قابلیت از وزن شدن مو ها بعد از فر کردن آن ها جلوگیری می نماید. در برخی دیگر از فر کننده ها نیز در کنار سرامیک از تیتانیوم و یا ابریشم بهره گرفته می شود.

تمامی پوشش ها از جمله سرامیک وظیفه مواظبت از مو ها را بر عهده داشته که به خوبی از عهده آن بر خواهند امد.

قیمت دستگاه فر جادویی

قابلیت تنظیم درجه حرارت فر کننده:

به طور معمول جنس و نوع مو در بین تمامی افراد یک خانواده یکسان نمی باشد. درجه حرارت پایین دستگاه فر کننده برای موهای نازک مناسب می باشد و برای موهای ضخیم و پر پشت بهتر بوده از درجه حرارت های بالا تر برای فر کردن مو ها استفاده شود. لذا بهتر بوده دستگاه فر کننده انتخابی، امکان تنظیم درجه حرارت را به شما بدهد تا تمامی افراد خانواده بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند. این قابلیت سبب شده هر یک از افراد متناسب با نوع موی خود درجه حرارت را تنظیم نموده و مانع از آسیب دیدن مو های خود گردند. میزان درجه تنظیم شده از طریق نمایشگر تعبیه شده بر روی دستگاه قابل مشاهده می باشد.

سیستم خاموشی خودکار:

خیلی از افراد بعد از استفاده از دستگاه فر کننده یادشان رفته که دستگاه را خاموش نمایند که این موضوع ممکن است طبعاتی چون آتش سوزی را به همراه داشته باشد. لذا برخی از دستگاه های امروزی این امکان را داشته که بعد از مدتی که به طور معمول 60 دقیقه بوده خود به صورت اتوماتیک خاموش می گردد. این ویژگی امنیت استفاده از این دستگاه را بالا خواهد برد.

 ویژگی آیونیک در فر کننده:

در مبحث پوشش اشاره کوچکی به تورمالین نمودیم، این که تورمالین مانع از وز شدن موها می گردد؛ که این در واقع قابلیت آیونیک می باشد.

این قابلیت به جز آن که مانع از وز شدن مو ها شده، از آسیب دیدن مو ها نیز ممانعت کرده و حالت پذیری و درخشش مو ها را افزایش می دهد.

بهترین مارک دستگاه فر جادویی

انواع فر کننده های موجود در بازار:

فر کننده های مخروطی:

این دسته از فر کننده ها دارای سری مخروطی شکل می باشند. سر این دسته از فر کننده ها مناسب برای ایجاد فر های ریز بوده و با انتهای آن ها نیز می توان مو ها را به صورت فر درشت در آورد. به طور معمول این فر کننده ها مو ها را به حالت S مانند در آورده هر چند که نتیجه نهایی کاملا به چگونگی پیچش مو ها دور دستگاه توسط شما خواهد داشت.

فر کننده لوله‌ای یا استوانه ای:

این مدل از فر کننده ها بیشتر برای آن دسته از افراد مناسب بوده که به دنبال داشتن مو هایی با فر منظم و طبیعی هستند. این دستگاه در تمامی بخش های خود قطر یکسانی داشته و در سایز های گوناگون به بازار عرضه می گردد:

فر کننده های با قطر ۱.۵ سانتی متر:  این فر کننده ها برای ایجاد فر هایی ریز و یک دست مناسب می باشند.

فر کننده های با قطر ۲.۵ سانتی متر:  این فر کننده ها برای مو های کوتاه و یا متوسط کاربرد داشته و می توان با این نوع از دستگاه ها فر هایی زیبا در مو ایجاد نمود.

فر کننده های با قطر ۳ سانتی متر:  این فر کننده ها برای مو های متوسط کاربرد داشته و قادر بوده فر های ملایمی در مو های شما به وجود آورند.

فر کننده های با قطر ۳.۵ سانتی متر:  این فر کننده ها حجم دهند مو می باشند. این دستگاه فر کننده با ایجاد فر های درشت سبب شده مو های بلند و کم پشت حجیم به نظر آیند.

فر کننده های با قطر ۴.۵ سانتی متر:  کاربرد این دستگاه برای ایجاد فر در مو های بلند می باشد.

فر کننده برقی:

فر کننده های برقی عملکردی بی نظیر داشته، این دسته از فر کننده ها قادر بوده مو های شما را به صورت سیم تلفنی فر نمایند. فر کننده های برقی به لحاظ ظاهری شبیه فر کننده های میله ای بوده و وجه تمایز میان این دو برقی بودن و عملکرد سریع فر کننده ها برقی بوده و این که فر کننده های برقی قادر می باشند فر های خیلی ریز تری به وجود آورند.

فر کننده های برقی اتوماتیک:

این فر کننده ها جدید بوده و کار با آن های خیلی سریع و آسان می باشد. برای فر کردن مو ها با این دستگاه تنها نیاز بوده بخشی از مو را روی محل تعیین شده گذاشته و دکمه مورد نظر را فشار دهید. بعد از آن این فر کننده خود مو را به درون کشیده و با حرارت و میله چرخشی که داشته مو ها را به صورت زیبایی فر می نماید.

به هنگام استفاده از این دستگاه بسیار باید مواظب بود چرا که استفاده ناصحیح سبب شده مو ها کنده شوند.

فر کننده های موپیچ:

این دستگاه به لحاظ ظاهری و طراحی با دیگر فر کننده ها فرق داشته و فر های ایجاد شده توسط این دستگاه به علت برجستگی که داشته به شکل S هستند.

بیگودی:

استفاده از بیگودی نیز به سال ها قبل باز می گردد. تا چند سال پیش موها به وسیله بیگودی و با پیچاندن و حرارت دیدن مو ها توسط سشوار فر می شد ولی امروزه دیگر دستگاه های بسیار به روز تری وجود داشته که جایگزین بیگودی شده اند. بیگودی ها دارای مدل های مختلف از جمله مسافرتی، غیر مسافرتی، معمولی، آبی و برقی بوده که همگی تنها برای فر کردن مو ها به کار رفته و شما می توانید بسته به سلیقه خود یکی از آن ها را انتخاب نمایید.

چند نکته قابل توجه:

  • بهتر بوده پیش از آن که از وسایل حرارتی مو استفاده کرده مو ها را خوب خشک نمایید.
  • آسیب دیدن مو ها به کمک اسپری های محافظت کننده مو به حداقل خواهند رسید.
  • بهتر بوده دستگاه انتخابی شما دارای قابلیت تنظیم درجه حرارت بوده تا امکان تنظیم حرارت با توجه نوع و جنس موی شما وجود داشته باشد.

پر فروش ترین فر کننده ها ی مو در ایران

۱. فر کننده موی فیلیپس مدل  HP8619

برند فیلیپس یکی از برند های نام آشنا در زمینه تولید محصولات برقی آرایشی و پیرایشی می باشد. فر کننده این برند نیز یک دستگاه بسیار پر فروش می باشد و طرفداران زیادی را به سوی خود جلب نموده است. این دستگاه از ویژگی تنظیم حرارت برخوردار بوده و بسته به نوع مو می توان حرارت آن را ما بین رنج 200 تا 220 تنظیم نمود تا مو ها صدمه ای نبینند. درجه حرارت انتخاب شده از روی نمایشگر این دستگاه قابل مشاهده می باشد. این دستگاه از نوع فر کننده های مخروطی بوده و قطر آن 13 تا 25 میلی متر می باشد که به کمک آن می توان فر های ریز و درشت در مو به وجود آورد.

از نقاط قوت این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مجهز به سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از یک ساعت
  • برخورداری از چراغ نشانگر آماده کار بودن
  • بالا رفتن سریع حرارت بدنه دستگاه
  • برخورداری از سیمی با طول 1.8 متر

۲. فر کننده موی بابلیس مدل  C20E

این دستگاه مدل مخروطی بوده که امکان ایجاد فر هایی با اندازه های مختلف به شما خواهد داد. این دستگاه در قسمت سر خود دارای قطر 13 و در انتها از قطری 25 میلی برخوردار بوده و سبب شده مو ها به بهترین حالت فر داده شوند. جنس این دستگاه سرامیک تیتانیوم بوده و مانع از صدمه دیدن مو ها می گردد. این دستگاه همچنین دارای قابلیت تنظیم درجه حرارت بوده که امکان تنظیم حرارت بر اساس نوع مو برای شما فراهم خواهد داد. این دستگاه از سیمی به طول 2.5 متر برخوردار بوده و به هنگام استفاده از آن مشکلی با دور بودن پریز نخواهید داشت. این دستگاه در بخش سر خود دارای قطعه ای پلاستیکی بوده که این اجازه را به شما داده تا به صورت دو دستی از این دستگاه استفاده نمایید.

نقاط مثبت:

  • مجهز به سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از 72 دقیقه
  • برخورداری از سیمی به طول 2.5 متر

نقاط ضعف:

عدم برخورداری از نمایشگر

۳. فر کننده موی رمینگتون مدل CI96W1

فرکننده موی رمینگتون نیز یکی از  دستگاه های فر کننده پر فروش محسوب می گردد. این دستگاه از نوع مخروطی بوده و دارای قطر 13 تا 25 میلی است، از این رو این امکان برای شما فراهم شده که فر های ریز و درشت در مو های خود ایجاد نمایید. این دستگاه با جنس سرامیکی خود مانع از صدمه دیدن مو ها گشته و آن ها را خیلی بهتر و با سرعت بالا تر حالت خواهد داد. این دستگاه همچنین از قابلیت تنظیم دما برخوردار بوده لذا شما توانسته بر اساس نوع موی خود دمای آن را تنظیم نمایید. نمایشگر این فر کننده نیز میزان دمای تنظیم شده را نمایش می دهد.

نقاط قوت:

  • برخورداری از سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از 60 دقیقه
  • بالا رفتن سریع حرارت بدنه این دستگاه
  • مجهز به کیف نگهدارنده
  • برخورداری از سیمی به طول 3 متر

۴. فر کننده موی پرومکس مدل ۸۵۳۰EZ

برند پرومکس نیز یک برند کاملا شناخته شده بوده که فرکننده آن طرفداران  بسیاری دارد. این فر کننده مدل چرخشی بوده لذا کار کردن با آن بسیار راحت می باشد. به هنگام کار با این دستگاه تنها کافی بوده دسته ای از مو ها را دو آن پیچیده و بعد آن ها را به کمک گیره روی دستگاه محکم کرده تا بیرون نیایند و بعد از آن دکمه مورد نظر را فشرده تا دستگاه مو ها را پیچانده و بعد از حالت دادن و فر کردن آن ها رها نماید.

این دستگاه سرامیکی بوده و از قابلیت تنظیم درجه حرارت برخوردار می باشد. این قابلیت سبب شده مو ها کمترین آسیب را به خود ببینند. نمایشگر این دستگاه میزان درجه حرارت تنظیم شده را به شما نشان خواهد داد.

این اتو مو مخروطی بوده لذا این امکان برای شما فراهم آمده تا مو های خود را به صوورت فر درشت و ریز درآورید.

نقاط قوت:

  • برخورداری از دکمه چرخش در دو جهت
  • سرعت بالای این دستگاه در داغ شدن
  • مجهز به سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از 60 دقیقه
  • دارای سیمی به طول 2.4 متر

۵. اتو موی پروویو مدل PW-4112

این اتو مو مدل استوانه ای بوده و دارای قطری 25 میلی متری می باشد. جنس این دستگاه سرامیکی بوده و حرارت در آن خیلی سریع و یکنواخت توزیع می گردد. قبلا نیز این مسئله را عنوان نمودیم که جنس سرامیکی لوازم حالت دهنده مو سبب شده مو ها کم ترین آسیب را به خود ببینند. در بخش انتهایی این دستگاه پوششی پلاستیکی در نظر گرفته شده تا این امکان برای شما فراهم آید که به صورت دو دستی کار خود را انجام داده و تمرکز بیشتری داشته باشید. این دستگاه همچنین دارای قابلیت تنظیم درجه حرارت بوده و به راحتی می توان با آن با توجه به نوع موی خود درجه حرارت را بر روی میزان دلخواه تنظیم نمود.

نقاط قوت:

  • سرعت بالای این دستگاه در افزایش حرارت
  • مجهز به سیم گردان
  • برخورداری از گیره موی چرخان
  • دارای سیمی به طول 2.5 متر

نقاط ضعف:

  • عدم برخورداری از سیستم خاموشی اتوماتیک
  • بی بهره بودن از نمایشگر

۶. فر کننده موی پرینسلی مدل  PR134AT

این دستگاه فر کننده انتخاب بسیار مناسبی برای فر کردن مو ها می باشد. این دستگاه از نوع استوانه ای بوده و با قطر 25 میلی متری خود به شما این امکان را داده تا روی مو های خود فر هایی متوسط ایجاد نمایید. جنس این فر کننده از سرامیک بوده از این رو  از مو های شما به خوبی محافظت خواهد شد. این دستگاه همچنین دارای قابلیت تنظیم درجه حرارت بوده و شما قادر بوده بر اساس نوع موی خود درجه را تنظیم نمایید. نمایشگر این دستگاه درجه حرارت انتخاب شده را به شما نشان خواهد داد.

نقاط قوت:

  • برخورداری از سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از یک ساعت
  • مجهز به دستکش و پد عایق حرارت
  • دارای سیمی به طول 2.5 متر

۷. فر کننده موی مک استایلر مدل  MC-3325

جنس این دستگاه فر کننده از سرامیک تیتانیوم بوده لذا مو های ما به هیچ عنوان صدمه ای نخواهند دید. این دستگاه از رنج حرارت 220 تا 240 برخوردار بوده و شما می توانید با در نظر گیری نوع موی خود حرارت متناسب با آن را انتخاب و تنظیم نمایید. نمایشگر موجود بر روی دسته این دستگاه درجه حرارت انتخاب شده را به شما نشان خواهد داد.

این فر کننده استوانه ای بوده و از قطری 25 میلی متری برخوردار می باشد. با این دستگاه شما توانسته بر روی مو های خود فر هایی متوسط ایجاد نمایید.

نقاط قوت:

  • برخورداری از چراغ نشان گر
  • مجهز به کیف نگهدارنده
  • دارای سیمی به طول 1.9 متر

۸. فر کننده موی سورکر مدل HB-746F

این دستگاه به شما این امکان را داده که بر روی مو های خود فر هایی در اندازه های مختلف ایجاد نمایید چرا که این فر کننده از نوع مخروطی می باشد. مخروطی این دستگاه از قطر 13 تا 25 میلی برخوردار بوده و قادر بوده فر هایی ریز و درشت ایجاد نماید.

از دیگر قابلیت های این دستگاه می توان به قابلیت تنظیم درجه حرارت اشاره نمود. رنج حرارت در این دستگاه بین 180 تا 200 بوده و شما توانسته با توجه به نوع موی خود حرارت مناسب را انتخاب نموده و مانع از آسیب دیدن مو های خود گردید. جنس این دستگاه نیز سرامیکی بوده و اجازه وارد شدن کوچک ترین صدمه ای به مو های شما نخواهد شد.

این دستگاه در قسمت سر خود دارای یک قطعه عایقی بوده تا امکان کار کردن به صورت دو دستی برای شما فراهم گردد.

نقاط قوت:

  • برخورداری از سیم گردان
  • مجهز به سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از یک ساعت
  • بر خورداری از عایق حرارتی در قسمت سر دستگاه
  • دارای سیمی به طول 8 متر

نقاط ضعف:

عدم برخورداری از نمایشگر

۹. فر کننده موی بیورر مدل HTE30

یکی از محصولات برند بیورر فر کننده موی HTE30 بوده که در ساخت آن به کیفیت، توجه ویژه ای شده است. جنس این دستگاه از سرامیک می باشد و از رنج حرارتی 90 تا 160 برخوردار بوده که خیلی راحت می توان دمای متناسب با موی خود را انتخاب نمود.

نقاط قوت:

  • برخورداری از سیم گردان
  • مجهز به سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از یک ساعت
  • سرعت بالا در حرارت یافتن
  • دارای سیمی به طول 1.8 متر

نقاط ضعف:

عدم برخورداری از نمایشگر

۱۰.  فر کننده والرا مدل  Conix

این دستگاه فر کننده مدل مخروطی بوده که سر این دستگاه برای  ایجاد فر های ریز و انتهای آن نیز برای ایجاد فر های درشت مناسب می باشد.

جنس این دستگاه از سرامیک تورمالین بوده تا کمترین آسیب به مو ها وارد گردد و دچار سوختگی نگردند. همچنین به دلیل آزاد شدن یون های منفی توسط تورمالین مو ها به هیچ عنوان وز نخواهند شد.

نقاط قوت:

  • برخورداری از سیم چرخان
  • مجهز به سیستم خاموشی اتوماتیک بعد از یک ساعت
  • سرعت بالای دستگاه در داغ شدن
  • برخورداری از سری عایق حرارت
  • مجهز به کیف نگهدارنده و نیز پد نسوز
  • مجهز به دستکش سه انگشتی
  • دارای سیمی به طول 3 متر

نقاط ضعف:

عدم برخورداری از نمایشگر  و قابلیت تنظیم درجه حرات

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات