کد خبر : 3017
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 19 ژانویه 2023 - 15:59
175 views بازدید

قیمت و خرید بهترین شوفاژ برقی کوچک کم مصرف دست دوم دیواری دیجی کالا

در ایران یکی از وسایل گرمایشی رایج جهت تأمین گرمای مورد نیاز محیط های کوچک تا متوسط رادیاتور یا شوفاژ برقی است. در حال حاضر تنوع این نوع از وسایل الکترونیکی و گرمایی بسیار زیاد است و به همین دلیل انتخاب یک شوفاژ برقی مناسب کار چندان راحتی نیست. راهنمای خرید بهترین شوفاژ برقی از این رو در این مطلب ما سعی کرده ایم نکاتی […]

در ایران یکی از وسایل گرمایشی رایج جهت تأمین گرمای مورد نیاز محیط های کوچک تا متوسط رادیاتور یا شوفاژ برقی است. در حال حاضر تنوع این نوع از وسایل الکترونیکی و گرمایی بسیار زیاد است و به همین دلیل انتخاب یک شوفاژ برقی مناسب کار چندان راحتی نیست.

قیمت و خرید اینترنتی بهترین شوفاژ برقی کوچک کم مصرف دست دوم دیواری دیجی کالا

راهنمای خرید بهترین شوفاژ برقی

از این رو در این مطلب ما سعی کرده ایم نکاتی را به منظور انتخاب یک شوفاژ برقی مناسب یادآور گردیم تا با در نظر گیری آن ها خرید مناسب تری را در این زمینه داشته باشید.

نکات قابل توجه در زمان خرید شوفاژ برقی

·        جنس شوفاژ برقی

به عنوان اولین قدم در زمینه خرید شوفاژ برقی بایستی جنس بدنه آن را مورد بررسی قرار داد. به طور معمول در ساخت شوفاژهای برقی از جنس آلومینیوم بهره گرفته می شود تا ضمن کاهش قیمت، رسانایی مطلوبی نیز برای گرما به شمار آید. در بین فلزهای گوناگون آلومینیوم توانسته بعد از طلا، نقره و مس رتبه چهارم را به عنوان رسانای برتر گرمایی را از آن خود نماید.

·        تعداد پَره های شوفاژ برقی

از دیگر نکات قابل توجه در زمینه خرید شوفاژ برقی می توان به تعداد پره های آن اشاره نمود. در انتخاب تعداد پره های یک رادیاتور برقی بایستی به مساحت مکان مورد نظر توجه کنید. در واقع برای یک محیط بزرگ بایستی به دنبال یک شوفاژ با تعداد پره های بیشتری رفت این در حالی است که یک شوفاژ با پره های کم به راحتی جوابگوی فضاهای کوچک می باشد. لازم به ذکر است که برای محیط های خیلی بزرگ شوفاژ برقی وسایل گرمایشی مناسبی به شمار نمی رود.

·        توان گرمایشی شوفاژ برقی

شوفاژ های برقی از نظر میزان توان گرمایشی با یکدیگر دارای تفاوت هایی هستند و از این رو بایستی در انتخاب توان گرمایشی آن ها به متراژ فضای مورد نظر توجه نمایید. گفتنی است که به طبع با افزایش توان گرمایشی یک شوفاژ برقی بی شک مصرف منابع برقی نیز در آن با افزایش همراه خواهد بود.

·        برخورداری از ترموستات ایمنی شوفاژ برقی

در شوفاژهای برقی نیز مانند بخاری های برقی یک ترموستات ایمنی با قابلیت تنظیم حرارت داخلی به کار برده شده است. این قطعه در صورت افزایش دمای داخلی شوفاژ یا افتادن دستگاه بر روی زمین، کنترل فرآیند داخلی محصول گرمایشی را به دست گرفته و یا آن را قطع خواهد نمود. لذا مطمئن گردید که دستگاه انتخابی شما از این قطعه بهره مند می باشد.

·        برخورداری از سیستم قطع خودکار

سیستم قطع خودکار را می توان یکی دیگر از قابلیت های موجود در برخی از شوفاژهای برقی به شمار آورد. این که دستگاه انتخابی شما از این قابلیت برخوردار باشد باعث می شود که در زمان استفاده از این دستگاه هیچ گونه نگرانی از بابت آسیب دیدگی و بروز هر نوع حادثه ای نداشته باشید.

·        سایر امکانات جانبی دستگاه

همان طور که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم در حال حاضر تنوع شوفاژهای برقی موجود در بازار بسیار زیاد است که هر یک دارای امکانات خاص خود می باشند. از بین امکانات موجود در شوفاژهای برقی می توان به محفظه مخصوص جهت جمع کردن سیم برق، نمایشگر، برخورداری از سیستم ضد انجماد، چرخ و دستگیره برای حمل و نقل آسان و… اشاره نمود. این که محصول انتخابی شما دارای چه قابلیت هایی باشد کاملا به نیاز و سلیقه شما بستگی خواهد داشت. لازم به ذکر است که هر چه شوفاژ برقی مورد نظر از قابلیت ها و امکانات بیشتری برخوردار باشد قیمت آن نیز به مراتب بیشتر می گردد.

·        قیمت محصول

در قیمت یک شوفاژ برقی عوامل متعددی تأثیرگذار خواهند بود که در این مطلب ما سعی کردیم به مهم ترین آن ها اشاره کنیم. در زمینه خرید شوفاژ برقی مهم ترین مواردی که حتما باید به آن ها توجه شود توان گرمایشی و نیز مساحت فضای مورد نظر است.

در ادامه برخی از بهترین شوفاژهای برقی موجود در بازار معرفی شده اند که از نظر قیمت و کیفیت در سطح بسیار مطلوبی قرار داشته و شما می توانید با خیالی آسوده از بین آن ها دست به انتخاب بهترین گزینه بزنید.

معرفی برخی از بهترین شوفاژهای برقی موجود در بازار

1.       شوفاژ برقی میگل مدل GOR 280

این شوفاژ برقی از برند میگل دارای 13 پره می باشد و تا 23 متر مربع و 70 متر مکعب را به خوبی پوشش خواهد داد. این دستگاه دارای قابلیت تنظیم دما، ترموستات ایمنی، سیستم ضد انجماد است و حداکثر توان گرمایشی در این شوفاژ برقی ۲۳۰۰+۵۰۰ وات و حداقل توان گرمایشی آن ۱۰۰۰+۵۰۰ وات می باشد. ولتاژ ورودی برق این دستگاه ۲۲۰-۲۴۰ است. از دیگر مشخصه های این دستگاه می توان به 3 حالت انتخاب توان گرمایشی، کنترل پنل مکانیکی، برخورداری از سوییچ قطع خودکار برق در صورت واژگونی، محفظه سیم، فن جانبی المنت دار، دستگیره و چرخ جهت حمل آسان، توان 500 واتی برای ورود فن اشاره نمود.

2.      شوفاژ برقی مایدیا مدل NY2311-16JA

این شوفاژ برقی با بهره مندی از 11 پره دارای میزان پوشش دهی 15 متر مربعی می باشد. این دستگاه از قابلیت تنظیم دما، ترموستات ایمنی، سیستم ضد انجماد، ولتاژ ورودی برق 220، رله کنترل حرارت، ترموستات قابل تنظیم، سیستم قطع خودکار در صورت افتادن دستگاه، محفظه ای جهت جمع آوری سیم برق دستگاه، دستگیره و چرخ جهت حمل آسان برخوردار است. توان گرمایشی این دستگاه نیز 2300 وات می باشد.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات