کد خبر : 1882
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1 دسامبر 2022 - 22:02
155 views بازدید

قیمت و خرید یک همزن برقی خوب ارزان کاسه دار همزن برقی بوش دیجی کالا

یکی از دستگاه های کاربردی در آشپزخانه ها همزن یا میکسر می باشد. همزن در واقع دستگاهی است که جهت هم‌زدن، مخلوط کردن و یک‌نواخت کردن مواد مورد استفاده قرار می گیرد. همزن ها به دو شکل دستی و برقی موجود هستند. راهنمای خرید یک همزن برقی خوب اولین بار در سال 1908 فردی به نام هربرت جانسون با الهام گیری از هم زدن خمیر […]

یکی از دستگاه های کاربردی در آشپزخانه ها همزن یا میکسر می باشد. همزن در واقع دستگاهی است که جهت هم‌زدن، مخلوط کردن و یک‌نواخت کردن مواد مورد استفاده قرار می گیرد. همزن ها به دو شکل دستی و برقی موجود هستند.

قیمت و خرید اینترنتی یک همزن برقی خوب ارزان کاسه دار همزن برقی بوش دیجی کالا

راهنمای خرید یک همزن برقی خوب

اولین بار در سال 1908 فردی به نام هربرت جانسون با الهام گیری از هم زدن خمیر با قاشق های فلزی بزرگ توسط افراد نانوا به ایده ساخت همزن دست یافت. چندین سال بعد و در سال 1915 در نانوایی های بزرگ و ارتش از همزن کاسه دار 80 لیتری استفاده شد.

مخترع همزن را رالف کالیر آمریکایی می دانند و کمپانی هوبارد یا Kitchen aid در سال 1919 توانسته موفق به ساخت همزن های کوچک و ارائه آن ها به بازار شد.

مزایای استفاده از همزن

اگر چه از نظر خیلی از افراد همزن در بین وسایل آشپزخانه چندان مهم نمی باشد و برای هم زدن مواد تنها یک قاشق یا چنگال نیز کفایت می کند اما واقعیت آن است که وجود یک دستگاه همزن برقی در خانه سرعت بیشتری به کارها خواهد داد و کیفیت مخلوط کردن مواد را بالاتر می برد. به کمک یک همزن برقی می توان بدون خستگی به خوبی و به طور یکنواخت مواد مختلف را با هم مخلوط نمود. با استفاده از همزن به راحتی می توان به آماده سازی یک بستنی خوشمزه، مایه انواع کیک و شیرینی، خمیر نان و فرم دهی آرد، کره و خامه پرداخت.

انواع همزن

1.       همزن دستی

  • این همزن ها انتخاب مناسبی برای هم زدن مواد، نرم کردن یا وارد کردن هوا در یک مخلوط می باشند.
  • این نوع از همزن ها دارای ساختاری ساده بوده و از اجزای ابتدایی چون دسته، میله و سر تشکیل شده اند. سرعت این دستگاه وابسته به سرعت دست شما می باشد.
  • این همزن ها در انواع زیر در بازار موجود می باشند:
  1. همزن دستی مسطح یا دو در یک: مناسب برای تهیه سس
  2. همزن خمیر: کاربردی جهت هم زدن خمیر و مواد اولیه کیک
  3. همزن بالونی: مناسب هم زدن مواد اولیه کیک
  • همزن های دستی دندانه دار به منظور ترکیب مواد مایع انتخاب مناسب تری هستند.

۲- همزن برقی

همزن های برقی به دو دسته معمولی و کاسه دار تقسیم می شوند.

  • همزن برقی معمولی: این همزن ها تنها از یک دسته و سر تشکیل شده اند و به دو دسته تک موتوره و دو موتوره تقسیم می گردند. این نوع از همزن ها در دست قرار گرفته و بعد از روشن کردن شروع به چرخش خواهند نمود و از این طریق مواد درون ظرف را به خوبی با هم مخلوط می کنند.
  • همزن برقی کاسه دار: این همزن ها در واقع نوع پیشرفته نمونه های برقی می باشند. برای کار با این همزن ها نیازی به دست گرفتن همزن ها نمی باشد و تنها کافی است مواد غذایی مورد نظر را درون کاسه این همزن ها بریزید و اقدام به روشن کردن دستگاه نمایید. محاسبه ظرفیت کاسه این همزن ها برحسب لیتر انجام می شود و البته دستگاه های همزن برقی کاسه دار از نظر ظرفیت با هم متفاوت می باشند.

نکات قابل توجه به هنگام خرید همزن برقی

  • سری های همزن

توصیه می شود به سراغ همزنی بروید که از تیغه های مختلفی برخوردار باشد تا بتوانید به خوبی مواد مختلف را مخلوط نمایید. از سری های همزن ها می توان سری خمیر زن، تخم مرغ‌زن، ورز دهنده و … را نام برد.

  • قدرت و توان دستگاه

برای پی بردن به میزان قدرت یک وسیله برقی بایستی به توان آن توجه نمود. به طبع هر چه دستگاه مورد نظر دارای توان بیشتری باشد مصرف انرژی نیز در آن بالاتر خواهد بود.

  • قابلیت تنظیم سرعت

در صورتی که دستگاه انتخابی شما از قابلیت تنظیم سرعت برخوردار باشد به راحتی می توان برای هم زدن مواد مختلف سرعت مناسبی را انتخاب نمود. به عنوان نمونه برای تهیه خمیر نیاز است که از سرعت حداکثری دستگاه استفاده شود، این در حالی است که با یک سرعت پایین نیز می توان تخم مرغ را هم زد.

  • محل نگهداری سیم دستگاه

چنانچه همزن انتخابی شما محلی برای نگهداری سیم داشته باشد به راحتی می توانید بعد از استفاده سیم را جمع کرده و درون آن قرار دهید. این قابلیت از شلوغی و به هم ریختگی فضا جلوگیری خواهد نمود.

  • جنس تیغه‌ها

تیغه های همزن انتخابی شما بایستی از ویژگی هایی چون مقاومت، برندگی و ضدزنگ بودن برخوردار باشد تا بعد از مدتی استفاده، کارایی آن ها کاهش پیدا نکند. به طور معمول تیغه های همزن برقی از پلاستیک، کروم یا استیل ضدزنگ ساخته می شود و لازم به ذکر است که نمونه های استیلی و کروم دوام بالاتری را از خود نشان می دهند.

  • قابلیت شستشو و نظافت آسان دستگاه

با توجه به این که همزن برقی با مواد غذایی مختلف سروکار خواهد داشت خیلی زود کثیف می شود و نیاز است که بتوان آن را شستشو داده و تمیز کرد. لذا بهتر است به سراغ همزنی بروید که به راحتی قطعات آن قابل جدا شدن باشد و در کنار شستشوی بهتر، دستگاه کامل بهداشتی باشد و دوام آن افزایش یابد.

  • وزن دستگاه

در صورتی که همزن انتخابی شما دارای پایه و ظرف باشد سبک یا سنگین بودن آن زیاد حائز اهمیت نخواهد بود زیرا همزن درون کاسه قرار خواهد گرفت، اما در رابطه با همزن های بدون پایه از آن جایی همزن های بدون پایه باید با دست نگه داشته شوند مهم است که وزن آن ها پایین باشد چرا که در غیر این صورت خیلی زود دست شما خسته خواهد شد.

  • جنس کاسه در همزن های کاسه دار

به طور معمول کاسه همزن های کاسه دار از پلاستیک یا استیل می باشند. به طبع نمونه های پلاستیکی دوام کمتری خواهند داشت و بعد از مدتی نیز خط و خش هایی بر روی آن ها خواهد افتاد و در چنین حالتی نیز برای جایگزینی آن ها به مشکل برخواهید خورد. این در حالی است که نمونه های استیلی در مقابل ضربه، مقاوم تر خواهند بود. همچنین در صورتی که کاسه همزن های کاسه دار از نوع لبه دار باشد بعد از ترکیب مواد به راحتی می توان محتویات آن را به درون ظرف دیگری ریخت.

  • قیمت دستگاه

قیمت نهایی یک دستگاه همزن برقی به عوامل مختلفی چون نوع همزن، توان، تعداد سری، سرعت موتور، تولید صدا و شرکت سازنده بستگی خواهند داشت.

دستگاه های همزن برقی از نظر سرعت با دستگاه های مخلوط کن متفاوت می باشند. در واقع در همزن های برقی سرعت ترکیب مواد پایین تر می باشد و هم زدن مواد متناسب با سرعت دلخواه شما انجام خواهد شد. این در حالی است که این امکان در مخلوط کن ها وجود نخواهد داشت. البته همزن ها برعکس مخلوط کن ها به منظور بریدن و خرد کردن مواد کاربردی نمی باشند.

در این مطلب ما سعی کرده ایم تمامی آن چه که باید در زمان خرید همزن برقی مدنظر قرار داده شود را عنوان نماییم. اما با توجه به این که ممکن است رعایت تمامی این موارد مشکل به نظر برسد در ادامه ما لیستی از بهترین همزن های برقی موجود در بازار را آورده ایم که همگی از نظر کیفیت عالی می باشند.

1.       همزن برقی هایگر مدل HG-6661

این دستگاه همزن برقی از نوع کاسه دار می باشد. بدنه آن پلاستیکی و کاسه بزرگ آن از فلز می باشد. البته دسته این دستگاه به راحتی قابل جدا شدن می باشد و از این رو شما این امکان را خواهید داشت تا موادی که درون ظرفی دیگر قرار دارد را نیز هم بزنید. این دستگاه دارای موتوری با توان 800 وات می باشد و قابل تنظیم در پنج سرعت متفاوت است. پره های این همزن نیز استیلی هستند و از دیگر مشخصه های این دستگاه می توان به قابلیت چرخش خودکار کاسه، خمیر زن، برخورداری از دو سری و سیمی یک متری اشاره نمود.

2.      همزن برقی زیلان مدل ZLN8280

این همزن دستی دارای توان مصرفی 200 وات می باشد. پره های آن ساخته شده از استیل ضدرنگ است و از قابلیت تنظیم سرعت در 5 رده برخوردار می باشد. بهره مندی از قابلیت خمیرزن، قابلیت شستشو قطعات در ماشین ظرفشویی، سیستم توربو و سیستم ایمنی با دکمه خروج، یک جفت سری همزن، یک جفت سری خمیرزن، محدوده توان مصرفی 160 تا 200 وات، از این همزن یک گزینه ایده آل برای هم زدن مواد مختلف ساخته است.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات