کد خبر : 1472
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 نوامبر 2022 - 16:10
157 views بازدید

قیمت و خرید بهترین سرویس چاقو آشپزخانه سرویس چاقو استیل سرویس کارد دیجی کالا

همان طور که می دانید چاقو یکی از پراستفاده ترین وسایل آشپزخانه به شمار آمده و جهت انجام کارهایی نظیر خرد کردن، اسلایس کردن، برش نان، ساتوری کردن و خیلی دیگر از کارها کاربرد دارد. اما با توجه به این که خیلی از افراد برای تمامی کارها تنها از یک چاقو استفاده نموده چاقو خیلی سریع کند شده و حتی زودتر خراب می گردد. از […]

همان طور که می دانید چاقو یکی از پراستفاده ترین وسایل آشپزخانه به شمار آمده و جهت انجام کارهایی نظیر خرد کردن، اسلایس کردن، برش نان، ساتوری کردن و خیلی دیگر از کارها کاربرد دارد. اما با توجه به این که خیلی از افراد برای تمامی کارها تنها از یک چاقو استفاده نموده چاقو خیلی سریع کند شده و حتی زودتر خراب می گردد. از این رو بهترین کار این بوده که شما با تهیه یک سرویس چاقوی آشپزخانه جهت انجام هر کاری چاقوی مناسبی را در اختیار داشته باشید. سرویس چاقوی آشپزخانه یا ست چاقوی آشپزخانه دارای انواع چاقو و ساتور بوده و شما با خرید آن توانسته برای هر کاری چاقوی مناسب آن را به کار بگیرید. در این مطلب ما قصد داشته نکاتی را برای خرید یک سرویس چاقوی آشپزخانه خوب عنوان نموده و در انتها نیز به معرفی بهترین سرویس چاقوی آشپزخانه بپردازیم.

قیمت و خرید اینترنتی بهترین سرویس چاقو آشپزخانه سرویس چاقو استیل سرویس کارد دیجی کالا

راهنمای خرید بهترین سرویس چاقو آشپزخانه

به طور معمول سرویس چاقوی آشپزخانه  چند تکه بوده و رایج ترین آن ها سرویس چاقو 8 تکه یا سرویس 9 تکه چاقوی آشپزخانه می باشد. این سرویس ها در کنار چاقو از قیچی و یک عدد چاقو تیز کن نیز برخوردار بوده که همگی در درون یک پایه نگهدارنده قرار خواهند گرفت.

نکات قابل توجه در زمان خرید سرویس چاقوی آشپزخانه

یکی از مواردی که در انتخاب یک سرویس چاقوی خوب بایستی مد نظر قرار دهید تعیین نیازها می باشد، در واقع شما باید مشخص کنید که چاقو را برای چه  کاری نیاز دارید. البته با توجه به این که در سرویس های چند پارچه چاقوهای متنوعی وجود داشته شما می توانید با خیالی آسوده از انواع برندها سرویس مناسبی را تهیه نمایید. اما به نظر شما در انتخاب یک سرویس چاقو آشپزخانه خوب باید به چه نکاتی توجه نمایید؟

  1. جنس چاقوها

بله یکی از مواردی که در انتخاب یک سرویس چاقوی خوب موثر بوده جنس چاقوها می باشد. به طور معمول سرویس های چاقوی آشپزخانه استیلی بوده و با توجه به ویژگی ضد زنگی که داشته از دوام بالایی برخوردار می باشند. اما در این بین برخی از چاقوها نیز از جنس های دیگری مانند تیتانیوم و سرامیک ساخته شده و برخی از آن ها امکان تیز شدن در دمای زیر صفر درجه را دارا می باشند.

  1. تیغه چاقوها

برای آن که چاقوی انتخابی شما برای شما دوام داشته و سال ها بتوانید از آن ها به صورت کاملا تیز و با کیفیت استفاده نمایید بهتر است به سراغ چاقوهای ساخته شده از استیل یا تیتانیوم بروید. شکنندگی تیغه های سرامیکی بسیار بالا می باشد. برای استفاده راحت از چاقو نیاز بوده که تیغه به خوبی بین دسته قرار گرفته و بتوان راحت با چاقو کار نمود.

انواع تیغه ها

  • تیغه سرامیکی: این نوع از تیغه ها ضد زنگ بوده و همچنین زمان زیادی را تیز خواهند ماند.
  • فولاد کربنی : لبه این نوع از چاقوها به گونه ای بوده که به راحتی می توان برش های سریعی ایجاد نمود و در منزل نیز قابل تیزشدن می باشند. تنها مسئله ای که در رابطه با این نوع از تیغه ها وجود داشته مراقبت و نگهداری آن ها بوده تا دچار زنگ زدگی نشوند.

 

  • فولاد ضد زنگ: این چاقوها اگر چه از قیمت بسیار مناسبی برخوردار بوده ولی خیلی زود کند خواهند شد و برای تیز کردن آن ها نیز زمان زیادی لازم است. اما چنانچه در ساخت آن ها از کربن بالا استفاده شده باشد خیلی دیرتر کند خواهند شد.

از دیگر موارد قابل اهمیت نحوه اتصال تیغه می باشد. از آن جایی که چاقوهای جوش خورده به دسته خیلی زود شکسته و یا خم می گردد لذا بهتر بوده از خرید آن ها خودداری نمایید. چاقوهایی که از تیغه یکپارچه برخوردار بوده و دسته آن ها تنها در نقش یک پوسته ظاهر شده از کیفیت بالاتری برخوردار می باشند.

  1. نوع استفاده از چاقو

ممکن است خیلی از افراد گمان کنند که چاقی آشپزخانه دارای مدل های گوناگون بوده و اندازه هر مدل با دیگری تفاوت خواهد داشت این در حالی است که هر یک از چاقوهای موجود در سرویس جهت کار خاصی در نظر گرفته شده اند. برای مثال برای تکه کردن یک گوشت بزرگ بدون شک به چاقوی بزرگی نیاز بوده و یا برای درست کردن سالاد شیرازی به یک چاقوی کوچک جهت پوست گرفتن و یا خرد کردن مواد احتیاج خواهد بود. البته ممکن بوده برخی از افراد ترجیح داده که این کار را به کمک دستگاه غذاساز خیلی راحت تر انجام دهند.

چاقوها با توجه به اندازه ای که داشته مناسب کار خاصی بوده که به صورت زیر می باشند:

 

  • چاقوی همه کاره: این نوع از چاقوها 13 سانتی متری بوده و برای استفاده های گوناگونی می باشند.
  • چاقوی سرآشپز: این چاقوهای 20 تا 23 سانتی برای خرد کردن، جدا کردن و برش دادن ایده آل می باشند.
  • چاقوی سبزیجات و پوست‌کن: چاقویی 8 سانتی متری که جهت پوست کندن، برش دادن و میوه‌آرایی کاربرد دارد.
  • چاقوی نان:  چاقویی دندانه دار مناسب برای برش دادن نان، کیک، میوه و گوجه‌فرنگی
  • ساطور: چاقوی پهن و بزرگ جهت تکه‌تکه کردن گوشت و سایز کوچکتر آن مناسب گیاهان سخت
  • چاقوی فیله: مناسب برای فیله کردن انواع ماهی ها جهن پخت غذایی هایی خوشمزه
  • کارد:  چاقوی کوچکی جهت انجام امور مختلفی نظیر نازک کردن و برش گوشت برای انواع کباب

  1. دسته چاقو

در صورتی که چاقو به خوبی در دست قرار نگرفته و استفاده از آن راحت نباشد ممکن بوده استفاده از آن برای شما خطرهایی را در پی داشته باشد. برای جلوگیری از این خطرات بایستی دسته چاقو از جنس مناسبی برخوردار باشد. دسته چاقوی انتخابی باید به گونه ای بوده که در دست لیز نخورد، این موضوع در زمانی که دست شما خیس بوده بیشتر خود را نشان خواهد داد. به طور معمول دسته چاقوها از مواد محکمی نظیر چوب، پلاستیک، رزین‌های سخت ساخته خواهند شد. بهترین جنس دسته چاقو حالتی بوده که علاوه بر سخت بودن به هیچ عنوان شکننده نیز نباشد.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات