کد خبر : 3783
تاریخ انتشار : شنبه 11 فوریه 2023 - 12:37
65 views بازدید

قیمت و خرید اینترنتی بهترین و پرفروش ترین مودم مخابرات vdsl وای فای دیجی کالا

این روز ها با توجه به این که خیلی از کارها اینترنتی شده و بستر اینترنت مورد استفاده تمامی افراد و مشاغل قرار گرفته داشتن یک مودم مناسب نیز به یکی از اصلی ترین نیاز های خانواده ها و شرکت ها تبدیل شده و در واقع لازمه برقراری یک ارتباط  باکیفیت و مطلوب با دیگران به شمار می آید.   راهنمای خرید مودم و معرفی […]

این روز ها با توجه به این که خیلی از کارها اینترنتی شده و بستر اینترنت مورد استفاده تمامی افراد و مشاغل قرار گرفته داشتن یک مودم مناسب نیز به یکی از اصلی ترین نیاز های خانواده ها و شرکت ها تبدیل شده و در واقع لازمه برقراری یک ارتباط  باکیفیت و مطلوب با دیگران به شمار می آید.

 قیمت و خرید اینترنتی بهترین و پرفروش ترین مودم مخابرات vdsl وای فای دیجی کالا

راهنمای خرید مودم و معرفی پر فروش ترین مودم ها در ایران

به همین دلیل نیز کمپانی های مختلفی به تولید انواع مودم های ADSL و با قابلیت های گوناگون روی آورده اند.

آشنایی با مودم

پیش از آن که به معرفی پروفروش ترین مودم ها در ایران بپردازیم بد نیست کمی با مودم و کارایی آن آشنا گردیم. مودم دستگاه کوچکی جهت فراهم سازی قابلیت اتصال به اینترنت می باشد. کلمه مودم در واقع کوتاه شده دو کلمه Modulator  و Demodulator  بوده یعنی وسیله ای برای انتقال درخواست کاربر به مبدا شبکه و نیز انتقال نتیجه حاصله به کاربر می باشد.

مودم دایال آپ Dial up Modem) )

تا قبل از روی کار آمدن اینترنت ADSL کاربران خانگی تنها از اینترنتDial up  برای اتصال به اینترنت بهره می بردند. مودم های Dial up  در دو نوع داخلی و خارجی عرضه می شدند که البته این روزها با پیشرفت فناوری دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرند.

آشنایی با انواع مودم ADSL

مودم های ADSL به دو دسته تقسیم بندی می گردند:

  • مودم اترنت  (Ethernet modem)
  • مودم اترنت تک پورت ( (Ethernet modem

این دسته از مودم ها به طور معمول از یک درگاه USB و یک درگاه LAN  برخوردار می باشند، برخی از مودم های سیمی احتمال داشته فاقد درگاه یواس بی بوده و برخی نیز احتمال داشته که از درگاه LAN بی بهره باشند. البته مودم های امروزی همگی دارای پورت  LAN  می باشند. توصیه می شود در صورتی که مودم شما از هر دو پورت  USB و LAN برخوردار بوده، پورت LAN  آن را به کار بگیرید. مودم های  Ethernet تک پورت (مودم های سیمی) تنها قابلیت اتصال به رایانه را داشته و همچنین تنها از عهده سرویس دهی به یک سیستم برخواهند آمد. به طور کلی استفاده از این دسته از مودم ها چندان کاربردی نبوده و تنها در شرایطی کارایی داشته که شما قصد داشته باشید تنها برای اتصال یک سیستم به اینترنت از این مودم استفاده نمایید. در بین مودم های ADSL مودم های تک پورت سیمی به نسبت سایرین از قیمت پایین تری برخوردار می باشد، ولی با توجه به این که این روزها در هر خانه ای دست کم یک فرد بوده که به وسیله گوشی هوشمند خود از اینترنت استفاده نموده لذا بهترین گزینه برای اتصال به اینترنت در خانه ها تهیه یک مودم وای فای می باشد.

مودم  Wireless یا مودم WiFi

منظور از مودم وای فای یا وایرلس، همان مودم بی سیم بوده که جهت اتصال به اینترنت بهترین نوع  مودم خواهد بود. این مودم قابل استفاده برای کلیه کاربران خانگی و تجاری می باشد.

شاید با خود فکر کنید که چه نیازی به خرید مودم وای فای وجود دارد؟ واقعیت آن است که به کمک مودم وای فای شما این امکان را داشته تا همزمان اقدام به اتصال بی سیم دستگاه های مختلف نظیر لپ تاپ، موبایل و تبلت به اینترنت نمایید. به طور معمول برای مودم های وای فای 4 درگاه LAN در نظر گرفته شده و امکان برقراری اتصال 4 دستگاه رایانه را به اینترنت فراهم خواهد نمود. هر چند که مودم های ارزان قیمت تری نیز وجود داشته که تنها از یک درگاه برخوردار می باشند. بعضی از مودم ها نیز برای در اختیار داشتن برد بیشتر در محیط های بزرگ مجهز به 2 یا 3 آنتن شده اند. این روزها در ساخت کلیه گوشی های هوشمند امکان پشتیبانی از قابلیت وای فای نیز در نظر گرفته شده است از این رو دیگر مودم های سیمی تک پورت چندان رایج نمی باشد.

 مودم وایرلس Wireless یا مودم وای فای به چند دسته تقسیم می گردند:

کلیه مودم ها تا فاصله فرکانسی ۲.۴ گیگا هرتز کارکرد مطلوبی را از خود نشان خواهند داد. به طور کلی مودم ها به لحاظ سرعت انتقال اطلاعات و همینطور کیفیت ارسال سیگنال با هم تفاوت هایی داشته و با توجه به این فاکتورها می توان مودم ها را به سه گروه دسته بندی نمود:

  • مودم وایرلس سری: A و  B

این دسته از مودم ها را می توان ابتدایی ترین نوع مودم های بی سیم دانست و به نسبت دو نمونه دیگر از پوشش داخلی ضعیف تری برخوردار می باشد. مودم های سری A و  B 50 فوت مسافت پوشش داخلی داشته که در واقع این میزان برابر با ۱۵.۲۶ متر بوده و پوشش خارجی آن نیز تقریبا ۷۵ فوت بوده که معادل ۲۲.۸۶ مترمی باشد.

  • مودم وایرلس سری G :

حرف G در واقع کوتاه شده کلمه Good بوده که امروزه نیز استفاده از این دسته از مودم ها رایج بوده و جهت استفاده کاربران خانگی مناسب خواهد بود. پوشش داخلی این نمونه از مودم های وایرلس ۱۵۰ فوت و معادل ۴۵.۷۲ متر بوده و پوشش داخلی آن نیز ۹۱.۴۴ متر می باشد که این میزان در واقع چیزی حدود دو برابر فاصله قابل پوشش سری A و  B خواهد بود. سقف سرعت این مودم ها جهت انتقال اطلاعات به 128 مگابیت در ثانیه خواهد رسید.

  • مودم وایرلس سری N :

نام این سری از مودم ها نیز از عبارت Newest Generation به معنای جدیدترین نسل گرفته شده است. تاریخ عرضه این دسته از مودم ها به سپتامبر 2010 برگشته و می توان آن را گزینه ای بسیار عالی جهت استفاده کاربران خانگی در خانه های وسیع و نیز شرکت های بزرگ به شمار آورد. محدوده قابل پوشش توسط این نوع از مودم ها نیز به نسبت نمونه های قبلی بیشتر شده است، . پوشش داخلی آن ها ۲۵۰ فوت (برابر با ۷۶.۲ متر) و پوشش خارجی نیز ۶۰۰ فوت (برابر با ۱۸۲.۸۸ متر) می باشد. و همچنین دارای 600 مگابیت در ثانیه سرعت انتقال اطلاعات نیز می باشند.

چه تفاوتی بین مودم وایرلس تک آنتن و مودم وایرلس چند آنتن وجود دارد؟

از نظر سرعت انتقال دیتا بین مودم وایرلس تک آنتن با مودم وایرلس چند آنتن تفاوت هایی وجود دارد. مودم های وایرلس سری N دو آنتن یا  Dual-bandقادر به ارائه کارکرد مطلوب در هر دو محدوده فرکانس ۴.۲ گیگا هرتز و ۵ گیگا هرتزمی باشند. برای اتصال به اینترنت در محیط های گسترده تر مودم های وایرلس چند آنتن گزینه مناسب تری بوده و در صورت نیاز به مودم وایرلس جهت استفاده کاربران خانگی مودم های چند آنتنه پیشنهاد نمی شود. مودم های 2 یا 3 آنتنه برای محیط هایی مناسب بوده که چندین دستگاه به مودم اتصال داده می شوند و 2 یا 3 آنتنه بودن مودم ها نیز کاملا به این بستگی داشته که چه تعداد دستگاه به مودم وصل خواهند شد چرا که هر چه دستگاه های اتصال داده شده بیشتر بوده هر دستگاه سرعت کمتری را دریافت خواهد نمود.

به طور معمول سرعت انتقال داده مودم بعد از حرف N به صورت عددی درج خواهد داشت، لذا حتما در زمان خرید به این عدد توجه داشته باشید. برای نمونه مودم وایرلس  D-link N 150 به منزله این بوده که این مودم وایرلس دارای 150 مگابیت در ثانیه سرعت انتقال داده و نیز قابلیت پوشش دهی تا محدوده 70متر می باشد.

وجه تمایز میان مودم وایرلس تک پورت و مودم وایرلس ۴ پورت:

مودم های تک پورت و ۴ پورت از نظر کیفیت تقریبا یکسان بوده و مودم 4 پورت تنها در شرایطی مناسب بوده که شما قصد اتصال چندین کامپیوتر به مودم را داشته باشید.

 

پرفروش ترین مودم ها در ایران 

۱. مودم روتر بی سیم D-Link مدل DSL-2740U

مودم روتر بی سیم DSL-2740U از برند پرطرفدار D-Link، توانسته در بین پرفروش ترین مودم ها اولین رتبه را از آن خود نماید. سرعت دانلود این مودم به 24 مگابیت بر ثانیه رسیده و به شما امکان آپلود با سرعت یک مگابیت بر ثانیه را خواهد داد. این مودم بستر مناسب و ایمنی را جهت استفاده از فایروال، کیفیت سرویس (QoS) برای ارتباطات صوتی، امکان دانلود فایل و انجام بازی‌ های رایانه ‌ای روی اینترنت را در اختیار شما قرار خواهد داد. شبکه داخلی بی سیم فراهم شده با این مودم دارای سرعت 300 مگابایت در ثانیه بوده و با برخورداری از ۴ پورت اترنت  (RJ45) امکان اتصال همزمان چندین سیستم کابلی تحت شبکه  به اینترنت را به شما خواهد داد.

۲. مودم روتر بی سیم D-Link مدل  DSL-2750U New

این مودم نیز اگر چه شبیه به مودم DSL-2740U بوده اما مجهز به درگاه یو اس بی بوده و در نتیجه شما این امکان را داشته تا از طریق این مودم اقدام به اتصال هارد دیسک و یا فلش مموری خود به مودم و نیز اشتراک گذاری اطلاعات داخل آن در شبکه نمایید.

۳. مودم روتر بی سیم D-Link مدل DSL-2730U/U1

یکی دیگر از مودم های پرفروش برند D-Link مودم روتر بی سیم مدل DSL-2730U/U1 می باشد. آنتن این مودم از توان بالایی برخوردار بوده و این قابلیت را داشته که به کمک یک آنتن ۵ دسی بلی و استاندارد بی سیم ۸۰۲.۱۱n شبکه بی سیم داخلی مطلوبی را با سرعت 150 مگابیت بر ثانیه در اختیار شما قرار دهد؛ علاوه بر آن این مودم با برخورداری از 4 درگاه امکان اتصال همزمان 4 دستگاه به اینترنت را به شما خواهد داد.

۴. مودم روتر بی سیم TP-Link مدل TD-W8901N

این مودم جهت اتصال کابل تلفن مجهز به یک درگاه RJ-11 بوده و علاوه بر آن دارای ۴ درگاه LAN یا همان RJ-45 جهت اتصال با سیم می باشد. این مودم در واقع به صورت ادغامی از کارکردهای یک مودم ADSL پرسرعت می باشد. این مودم از مودم های سری N  بوده و جهت برقراری ارتباط بی سیم سرعت 150 مگابیت بر ثانیه ای در اختیار شما قرار خواهد داد. قابلیت پشتیبانی از خطوط زمینی سنتی و شبکه VoIP ، کالر ID، انتظار مکالمه، قابلیت پشت خطی، انتقال تماس و ۳ روش برای تماس‌های کنفرانس و پست صوتی نیز از دیگر قابلیت های برجسته این مودم می باشد.

۵. مودم روتر بی سیم TP-Link مدل TD-W8961N

این مودم جهت اتصال با سیم مجهز به 4 درگاه RJ-45 و نیز برای اتصال کابل تلفن از یک درگاه RJ-11 برخوردار می باشد. مودم TD-W8961N دارای حداکثر سرعت 300 مگابیت بر ثانیه بوده و برای کاربران خانگی و نیز دفاتر کوچک با سقف 4 سیستم گزینه بسیار مناسبی بوده و نیز قابلیت هایی چون انجام بازی‌های آنلاین، مکالمه‌ اینترنتی و حتی پخش ویدیو  HD را در اختیار شما قرار خواهد داد. و علاوه بر آن امکان ارائه قابلیت‌ های رمزگذاری WPA-PSK و WPA2-PSKرا نیز خواهد داشت.

۶. مودم روتر با سیم D-Link مدل DSL-2520U-Z2

این مودم نیز یکی از پرفروش ترین مودم ها به شمار آمده و از قیمتی مطلوب و نیز قابلیت های کاربردی برخوردار بوده، لذا گزینه ای بسیار مناسب برای اتصال به شبکه می باشد. چنانچه شما نیز قصد استفاده از اتصال LAN را برای شبکه خانگی یا کامپیوتر خود را داشته این دستگاه قطعا یک انتخاب ایده آل و مناسب برای شما خواهد بود.

۷. مودم روتر بی سیم TP-Link مدل  TD-W8961ND

مودم TD-W8961ND  یک مودم روتر بی سیم بوده که قادر به پشتیبانی از استاندارد ۸۰۲.۱۱n  می باشد. کارایی و قابلیت های این مودم با کارآیی و عملکردهای یک مودم پرسرعت ADSL، یک روتر ۴ پورت ۱۰/۱۰۰ و یک اکسس پوینت برابری می کند. طراحی و نحوه تولید این مودم به گونه ای بوده که از قابلیت دریافت و به اشتراک‌ گذاری اینترنت به دو صورت بی‌ سیم و باسیم برخوردار می باشد. به کمک این مودم شما قادر به ایجاد شبکه ای امن و خانگی بوده و امکان انجام بازی های آنلاین و پخش آنلاین تصویر و… را خواهید داشت. سرعت آن نیز معادل 300 مگابیت بر ثانیه می باشد.

۸. مودم روتر بی‌سیم ایسوس مدل DSL – N10S

طراحی این محصول ساده و کوچک بوده و به راحتی می توان آن را بر روی میزکار گذاشت و کمترین فضا را اشغال خواهد نمود. آنتن به کار رفته در این مودم که جهت به اشتراک گذاشتن اطلاعات بوده از قدرت بالایی برخوردار بوده و قدرت آن کاملا برای یک مودم روتر ADSL ایده آل می باشد. این مودم همچنین به واسطه فرکانس پشتیبانی مناسب قادر به پوشش دهی محدوده وسیعی خواهد بود.

یک درگاه LAN در پشت این مودم تعبیه شده که جهت اتصال کامپیوترهایی که با مشکل عدم پشتیبانی از شبکه بی سیم رو به رو هستند کاربرد دارد. علاوه بر آن دکمه های به کار رفته در بخش کناری این مودم که نام یکی از آن ها WPS بوده به کاربر امکان اتصال امن به شبکه‌ی بی‌سیم و نیز دکمه بعدی اجازه فعال یا غیرفعال سازی امکان بی‌سیم مودم را به شما خواهد داد.

۹. مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم یوتل مدل A154

این مودم که از تولیدات ایرانی بوده از نظر درگاه مجهز به یک عدد درگاه RJ-11 جهت اتصال کابل تلفن، ۴ عدد درگاه  LAN یا RJ-45 برای اتصال با سیم شده است. مودم A154 در واقع از قابلیت های یک مودم ADSL پرسرعت به صورت ترکیبی برخوردار می باشد. این مودم از مودم های سری N بوده و سرعت دانلود 24 مگابیت بر ثانیه و آپلود 2 مگابیت بر ثانیه و نیز سرعت انتقال داده ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه را جهت برقراری ارتباط بی سیم در اختیار شما قرار خواهد داد.

۱۰. مودم روتر TENDA مدل  D301v2

از قابلیت های برجسته این مودم پرطرفدار می توان به USB Sharing ،IPTV، نصب آسان و   TR069 اشاره نمود. این مودم قادر به پشتیبانی از استاندارد بی‌ سیم IEEE 802.11n بوده و تا 300 مگابیت بر ثانیه سرعت انتقال بی سیم آن خواهد بود.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات