کد خبر : 1465
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 نوامبر 2022 - 15:51
202 views بازدید

قیمت و خرید بهترین چراغ مطالعه روسکی شارژی دخترانه پسرانه دیجی کالا

بدون شک یکی از ضروری ترین لوازم در زمان مطالعه و یا انجام کار به ویژه فعالیت های هنری چراغ مطالعه می باشد. چرا که این امور نیازمند نورپردازی مناسب و مستقیم بوده و برای انجام کارهایی که تمرکز زیادی طلب نموده تنها نور مهتابی بالای سر و یا نور خورشید که از پنجره به درون اتاق تابیده جوابگو نمی باشد. راهنمای خرید چراغ مطالعه […]

بدون شک یکی از ضروری ترین لوازم در زمان مطالعه و یا انجام کار به ویژه فعالیت های هنری چراغ مطالعه می باشد. چرا که این امور نیازمند نورپردازی مناسب و مستقیم بوده و برای انجام کارهایی که تمرکز زیادی طلب نموده تنها نور مهتابی بالای سر و یا نور خورشید که از پنجره به درون اتاق تابیده جوابگو نمی باشد.

قیمت و خرید اینترنتی بهترین چراغ مطالعه دخترانه روسکی شارژی دیجی کالا

راهنمای خرید چراغ مطالعه

به کمک یک چراغ مطالعه می توان نور کافی را برای میزکار مهیا نمود. البته برخلاف تصور افراد خرید چراغ مطالعه کار چندان ساده ای نبوده و حتما بایستی پیش از اقدام به خرید این وسیله کاربردی، اهداف و نیازهای خود را مشخص نمایید. چرا که در غیر این صورت در واقع تنها پول خود را دور انداخته و چراغ مطالعه انتخابی به کارتان نخواهد آمد. در این مقاله ما قصد داشته آنچه که بایستی در زمان خرید چراغ مطالعه در نظر داشته باشید را عنوان نماییم که بدون شک در نظر گیری آن ها باعث انتخابی چراغ مطالعه ای مناسب خواهد شد.

 

دلایل اهمیت نور مناسب در زمان مطالعه یا کار

پیش از هر چیزی بد نیست نسبت به این موضوع که چرا در زمان کارهایی که نیازمند تمرکز چشم بوده بایستی نور مناسبی فراهم گردد آگاهی بیشتری پیدا نماییم. به طور کلی می توان دلایل اهمیت نور مناسب در هنگام مطالعه یا کار را موارد زیر عنوان نمود:

  • پیشگیری از آسیب‌های چشمی: در صورتی که در زمان مطالعه یا کار نور مناسب در اختیار فرد قرار نگیرد چشم دچار ناراحتی و سوزش شده و در نهایت فرد دچار سردرد خواهد شد. این در حالی است که به کمک یک چراغ مطالعه به راحتی می توان از این مشکل جلوگیری نمود.

  • تأمین روشنایی:  کارهایی نظیر خواندن، نوشتن و کارهایی این چنینی نیازمند نوری متمرکز بوده و در واقع این نور به بهتر دیده شدن کار کمک زیادی خواهد نمود. به ویژه کارهای هنری نظیر تذهیب که در آن فرد هنرمند بایستی در حاشیه کار خوشنویسی خود به طراحی گل ها و طرح های بسیار ظریفی بپردازد و نیاز داشته که ریزترین نقش ها را نیز به خوبی ببینید.
  • افزایش بهره وری: وجود نور کافی و مناسب تاثیر مثبتی بر روحیه فرد به جای گذاشته و افزایش بهره وری را باعث می شود.

 

نکات قابل توجه در زمان خرید چراغ مطالعه

در حال حاضر تنوع چراغ های مطالعه موجود در بازار بسیار زیاد بوده و هر یک از آن ها ارائه دهنده ویژگی های خاصی می باشند. لذا توصیه می کنیم در زمان خرید چراغ مطالعه مواد زیر را مد نظر قرار دهید:

 

انواع چراغ مطالعه بر اساس ساختار

به طور کلی چراغ های مطالعه به 5 نوع اصلی تقسیم خواهند شد:

  • چراغ مطالعه با گردنیِ قابل‌تنظیم

این نمونه از چراغ های مطالعه به شما این اجازه را داده تا براساس نیاز خود نور را دور و یا نزدیک نمایید. به طور معمول این نوع چراغ مطالعه مناسب میزهای بزرگ می باشد.

 

  • چراغ مطالعه با گردنیِ قابل‌انعطاف‌

به کمک این نوع از چراغ های مطالعه می توان نور را در موقعیت های گوناگون چرخانده و به آن زاویه داد. در صورتی که چراغ مطالعه را برای کارهای مختلفی نظیر طراحی، نوشتن، مطالعه و دیگر کارهای این چنینی نیاز دارید که هر یک از آن ها زاویه نور متفاوتی را طلب نموده این نوع از چراغ های مطالعه برای شما گزینه مناسبی خواهد بود.

 

  • ‌چراغ مطالعه گیره‌دار

در این نوع از چراغ های مطالعه گیره ای جایگزین پایه شده که قابل اتصال به لبه میز کار می باشد. به طور معمول این چراغ مطالعه جمع و جور و سبک بوده و حتی در کشو نیز قابل نگهداری می باشد. در صورتی که در فضای مورد نظر خود با محدودیت جا مواجه هستید بدون شک این نوع از چراغ ها بسیار به کارتان خواهد آمد.

 

  • چراغ مطالعه ذره‌بین‌دار

این چراغ مطالعه دارای لنز ذره بینی بوده که به بهتر دیده شدن جزئیات کمک زیادی خواهد نمود. در صورتی که بایستی کاری را برای مدت زیادی انجام دهید این چراغ ها برای شما بسیار مناسب خواهند بود چرا که منجر به کمتر شدن خستگی و آسیب چشمی می گردند. این چراغ ها همچنین برای افرادی که دارای چشمان ضعیفی بوده نیز مناسب و کاربردی خواهد بود.

 

  • چراغ مطالعه بنکر

این نوع از چراغ های مطالعه نیز در واقع همان چراغ های قدیمی و کلاسیک بوده که علاوه بر زیبایی بسیاری که داشته قیمت آن ها نیز به نسبت دیگر نمونه ها بالاتر می باشد. این چراغ ها از حبابی شیشه ای و نیز پایه ای از جنس فلز برنج برخوردار بوده و در آن ها یک زنجیر طلایی جایگزین دکمه روشن و خاموش می باشد. بنکرها اگر چه دارای گردنی ثابتی بوده اما امکان تغییر زاویه تابش نور در آن ها وجود خواهد داشت.

انتخاب نوع چراغ مطالعه در واقع کاملا به شما برگشته و شما بایستی ببینید که به چه نوع چراغ مطالعه ای نیاز دارید و یا این که کدام را بیشتر می پسندید. برای نمونه اگر بایستی با وسایل ریز کار نموده و در واقع باید وسیله ای را تعمیر کنید، یک چراغ مطالعه ذره بین دار برای شما مناسب خواهد بود. در صورتی که فرد هنرمندی بوده و یا این که نیاز داشته که به انجام کارهای مختلفی روی میز بپردازید، بایستی چراغ مطالعه با گردنی قابل تنظیم انتخاب نمایید. یک چراغ مطالعه فانتزی و زیبا با گردنی قابل انعطاف نیز می تواند برای کودکان بسیار جذاب باشد و البته در نظر داشته باشید که این چراغ مطالعه بدون سیم و از نوع شارژی باشد.

انواع چراغ مطالعه براساس لامپ

یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه در مورد چراغ های مطالعه نوع لامپ به کار رفته در آن ها می باشد. یک لامپ مناسب بایستی علاوه بر تامین روشنایی مورد نیاز شما هیچ  آسیبی نیز به چشم های شما وارد نکند. برخی از لامپ های مورد استفاده در چراغ ها قابل تعویض نمی باشند. این چراغ ها به طور معمول به صورت شارژی بوده و از لامپی با دوام بالا برخوردار می باشند. اما پس از اتمام عمر لامپ دیگر عملا چراغ قابل استفاده نبوده و باید آن را دور انداخت. معمولا چرغ های فانتزی که قیمت پایینی داشته جزو این نوع از چراغ ها می باشند. اما برخی دیگر از چراغ ها دارای لامپ هایی بوده که امکان تعویض آن ها با لامپ هایی که دارای سرپیچ مشابه بوده وجود خواهد داشت. برای نمونه در صورتی که چراغ مطالعه شما دارای لامپ قابل تعویض بوده و لامپ آن رشته ای می باشد امکان تعویض آن با لامپی کم مصرف برای شما وجود خواهد داشت اما نمی توانید لامپی هالوژن جایگزین آن نمایید.

به طور کلی چراغ های مطالعه از نظر نوع لامپ به 5 دسته تقسیم خواهند شد که در ادامه به مقایسه آن ها خواهیم پرداخت:

لامپ ال‌ای‌دی

جدیدترین انواع چراغ مطالعه از نظر نوع لامپ چراغ مطالعه با لامپ ال ای دی می باشد. این نوع از چراغ ها از طراحی زیبایی برخوردار بوده و بسیار خاص و جذاب می باشند. نور ال ای دی دارای جهت بوده و در واقع به جای آن که در تمامی جهات نور خود را بتاباند تنها شعاع نوری متمرکزی فراهم خواهد نمود. از این رو نور در جهتی که قرار گرفته حرکت داشته و به هیچ عنوان خیره کننده نخواهد بود. همچنین از آن جایی که به چشم ها تابیده نشده باعث خستگی چشم ها نمی گردد.

گرمای تولید شده توسط این لامپ ها به نسبت دیگر نمونه ها بسیار کمتر بوده و جهت روشن نمودن فضای کاری انتخابی بسیار عالی خواهند بود. به طور معمول برای اکثر فضاهای کاری یک لامپ 5 تا 20 واتی کفایت می نماید. یک لامپ ال ای دی حتی ممکن بوده از 25 هزار ساعت نیز بیشتر عمر کند. چراغ های مطالعه ی ال ای دی دار اگر چه دارای قیمت بالاتری به نسبت سایرین بوده اما با این حال برق کمتری مصرف خواهند نمود.

لامپ فلورسنت

این نمونه از چراغ های مطالعه از تنوع مدل بیشتری برخوردار بوده و انتخاب مدلی متناسب با دکوراسیون اتاق و سلیقه تان از بین آن ها برای شما کار راحت تری خواهد بود. لامپ فلورسنت با نوری بسیار طبیعی فضای اطراف را  تحت پوشش خود قرار خواهد داد.

این لامپ ها بسیار مقرون به صرفه بوده و به نسبت لامپ های رشته ای تا 11 برابر بیشتر ماندگاری خواهند داشت. لامپ های فلورسنت تنها 30 درصد گرما پخش خواهند نمود. اما یکی از نکات منفی که در مورد این لامپ ها وجود داشته این است که دارای بخار جیوه بوده و اگر بشکنند برای سلامتی انسان مضر خواهند بود. از این رو بایستی در دور انداختن آن ها کاملا جانب احتیاط را رعایت نمود.

 

 

لامپ رشته‌ای

این نوع از چراغ ها دارای لامپی معمولی بوده که نور در آن ها به واسطه گرمای ناشی از رشته های درون لامپ تولید می گردد. این لامپ ها دارای نوری گرم و متمایل به زرد بوده که بیشتر برای ساعات عصر تا شب کاربرد خواهد داشت. این لامپ ها مناسب روشنایی فراگیر بوده و انتخاب مناسبی برای کارهای نیازمند تمرکز نمی باشد. این چراغ های مطالعه اگر چه به نسبت دیگر نمونه ها از قیمت پایین تری برخوردار بوده اما لامپ آن ها نیز چندان بادوام نخواهد بود. به طور معمول لامپ های رشته ای تنها 1000 ساعت عمر می  کنند.

 

لامپ هالوژن

اگر در زمان مطالعه عادت به پشت میز نشستن دارید لامپ های هالوژن انتخاب بسیار مناسبی برای شما خواهند بود. این لامپ ها از نور طبیعی درخشانی برخوردار بوده که سبب تمرکز آسان تر بر روی متن می گردند. نور این نوع از لامپ ها چندان به چشم ها آسیب نخواهند رساند.

دوام این لامپ ها چیزی حدود 2 تا 3 برابر لامپ های معمولی بوده و از طرفی به نسبت لامپ های استاندارد نیز از 10 تا 20 درصد کاهش انرژی مصرفی برخوردار می باشند. اما عیبی که این لامپ ها داشته این بوده که کمی بیش از حد داغ می کنند.

 

لامپ فول اسپکتروم

در صورتی که طراح گرافیک یا طراح داخلی بوده یا در کار خود نیاز داشته که حتی رنگ های جزئی را نیز به خوبی ببینید یک چراغ مطالعه با لامپ فول اسپکتروم بسیار برای شما کاربردی و مفید خواهد بود. این چراغ ها از آن جایی که قادر به پوشش دهی طیف نور الکترومغناطیسی از مادون قرمز تا فرابنفش بوده باعث شده که رنگ ها فوق العاده به نظر آیند. این نور با بیشتر نمودن میزان درخشندگی و وضوح تصویری، تمرکز بر روی رنگ ها را آسان تر خواهد نمود.

 

  • میزان شدت روشنایی

شدت روشنایی نیز یکی دیگر از فاکتورهای مهم در زمان خرید چراغ مطالعه خواهد بود. اگر چه هنوز اثر سوء نامناسب بودن روشنایی بر بینایی به اثبات نرسیده است اما با این حال در صورت شدید و یا ضعیف بودن بیش از حد نور چشم ها فشار زیادی را متحمل شده و در نتیجه آن، خستگی چشم و سردرد  به بار خواهد آمد.

جهت ارزیابی میزان شدت روشنایی اول از همهه نیاز بوده که کمی نسبت به مفاهیمی چون لومن و لوکس آگاهی پیدا نماییم. به طور معمول خیلی از افراد گمان نموده که شدت روشنایی در واقع همان اندازه وات یا توان لامپ بوده در حالی که این گونه نمی باشد.

 

شار نوری: منظور از شار نوری میزان نور تولید شده توسط منبع نور خواهد بود. برای اندازه گیری شارژ نوری از واحد لومن (lm) استفاده می شود. به طور معمول یک چراغ مطالعه مناسب برای میزکار بایستی از میزان روشنایی 1000 تا 1400 لومن برخوردار باشد.

شدت روشنایی:  شدت روشنایی در واقع میزان شار نوری بوده که به واحد سطح که در واقع همان یک متر مربع بوده رسیده و با واحد لوکس (lux) به نمایش در خواهد آمد. از این رو هر لوکس نشان دهنده مقدار شار نوری تقسیم بر سطح می باشد. در حقیقت لوکس از تقسیم  لومن بر سطح میز به مترمربع به دست خواهد آمد. برای نمونه در صورتی که یک چراغ مطالعه دارای 1000 لومن بوده و سطح میز نیز 10 متر مربع بوده میزان روشنایی برابر با 100 لوکس خواهد بود.

 

پا- شمع: پا-شمع در واقع واحد غیرمتریک محاسبه میزان شدت روشنایی خواهد بود. به طور معمول محدوده قابل قبول برای یک چراغ مطالعه بین 30 تا 50 پا-شمع می باشد. البته در دستگاه های یکاهای استاندارد (SI) لوکس جایگزین پا- شمع می گردد. در واقع هر پا-شمع برابر با ۱۰٫۷۶ لوکس خواهد بود.

 

تفاوت میان وات با شدت روشنایی

اکثر افراد بر این باورند که نور تولید شده توسط یک لامپ 10 واتی بیشتر از یک لامپ  8 واتی خواهد بود. در حالی که لومن بوده که نشان دهنده شدت روشنایی بیشتر بوده و براساس وات نمی توان پی به این موضوع برد. در واقع هر چه لومن یک لامپ بیشتر بوده نور تولید شده توسط آن نیز بیشتر خواهد بود.

تنها تعداد اندکی از چراغ های مطالعه مجهز به کلید دیمر (کاهنده) و کلید high/low  برای تنظیم روشنایی می باشند. از این رو به طور کلی بایستی در نظر داشته باشید که چراغ مطالعه انتخابی شما از شدت نوری در محدوده ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ لومن برخوردار باشد.

 

نکات دانستی در مورد دمای رنگ

منظور از دمای رنگ در واقع واحدی جهت اندازه گیری میزان گرمی یا خنکی بصری نور سفید بوده که در واحد کلوین  (K) مقیاس می گردد.

با افزایش کلوین روشنایی به سمت خنکی پیش رفته و نور نیز آبی تر می گردد. دمای نور از ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلوین سفید گرم و از 4000 تا 5500 کلوین سفید سرد محسوب می گردد.

تاثیری که جذابیت بصری نور بر روی محیط اطراف گذاشته سبب شده که دمای رنگ نیز به فاکتور مهمی در زمان خرید چراغ مطالعه به شمار آید. رنگ های گرم با خود آرامش به همراه داشته و رنگ های سردتر نیز سبب فعال شدن مغز و افزایش بهره وری می گردند. از این رو با در نظر داشتن این مورد شما توانسته چراغ مطالعه مناسبی را برای فضای کاری خود انتخاب نمایید. برای نور کاری که به آن نور متمرکز یا کانونی نیز گفته شده توصیه می شود به سراغ 4000 کلوین و بالاتر بروید چرا که آسیب کمتری را به چشم رسانده و به شما امکان تمرکز بر روی کارتان را خواهد داد.

 

  • نوع نورپردازی

برخی از چراغ های مطالعه جهت تنظیم نوع نورپردازی از ویژگی هایی برخوردار می باشند. برای نمونه در صورت نیاز به نورپردازی کاری، نورپردازی محیطی یا نورپردازی تأکیدی امکان تنظیم آن در این نوع از چراغ ها برای شما وجود خواهد داشت. لذا بهتر بوده در زمان خرید چراغ مطالعه در نظر داشته باشید که چراغ انتخابی شما از تنظیمات نورپردازی از جمله دیمر، پاورسوئیچ و نظایر آن ها برخوردار باشد.

 

  • اندازه چراغ مطالعه

برای انتخاب چراغ مطالعه ای در اندازه متناسب شما بایستی به فضای میز کار خود توجه نمایید. از این رو به طور معمول جهت انتخاب اندازه آن چندان قاعده خاصی وجود نخواهد داشت. از این رو شما خود بایستی بسته به بزرگی یا کوچکی میز کار خود چراغ مطالعه مناسبی را انتخاب نمایید. در صورت کار با لپ تاپ یا کامپیوتر بایستی متناسب با اندازه ارتفاع نمایشگر اندازه چراغ مطالعه خود را در نظر بگیرید. چرا که چنانچه پایین تر قرار گرفته بر روی نمایشگر نور انداخته و دید را دشوار خواهد ساخت.

 

  • محل قرار دادن چراغ مطالعه

در زمان انتخاب چراغ مطالعه حتما به این نکته توجه داشته باشید که آیا محلی که قصد قرار دادن چراغ مطالعه را داشته پریز برقی وجود داشته یا خیر؟ در صورتی که پاسخ شما به این سوال منفی بوده باید دور چراغ های مطالعه ی سیمی را خط بکشید. امروزه تنوع چراغ های مطالعه بی سیم موجود در بازار بسیار زیاد بوده و شما به راحتی توانسته از بین آن ها طبق سیلقه خود گزینه مناسبی را انتخاب نمایید. بعضی از چراغ های مطالعه ی بی سیم مجهز به پورت یو اس بی قابل شارژ بوده که به شما این امکان را داده تا در صورت کم شدن نور آن ها به راحتی آن ها را مجدد شارژ کنید. اما نمونه ای دیگر باتری خورده و تا هنگامی که باتری به اتمام نرسیده امکان استفاده از آن برای شما وجود خواهد داشت. در ادامه به بررسی مزایا و معایب هر یک از آن ها خواهیم پرداخت:

  • چراغ های مطالعه ی سیمی دچار ضعف نور نخواهند شد. اما دست و پاگیر بوده و در صورت عدم نزدیکی پریز برق به میزکار شما برای استفاده از آن به مشکل برخواهید خورد.
  • چراغ های مطالعه ی فاقد سیم، با اتمام شارژ یا ضعیف شدن باتری دچار تغییر شدت نور خواهند شد. به ویژه این که اگر شارژی بوده احتمال داشته در وسط کار شارژ تمام کرده و کار شما را نیمه تمام بگذارند.

سایر امکانات کاربردی یک چراغ مطالعه

برخی از چراغ های مطالعه تنها به منظور فراهم نمودن روشنایی نبوده و از امکانات دیگری نیز برخوردار می باشند. این امکانات اگر چه سبب افزایش قیمت چراغ مطالعه انتخابی شما شده اما بدون شک کارایی بیشتری برای شما خواهند داشت.

 

  • محفظه‌های سازمان‌دهنده در بخش پایه

بعضی از چراغ های مطالعه در بخش پایه خود دارای محفظه هایی بوده که جهت قراردادن گیره کاغذ، سنجاق، مداد، قیچی و لوازم کار کاربرد خواهند داشت. از این رو همواره به مرتب ماندن میز کار شما کمک خواهند نمود.

  • صفحه نمایش دیجیتالی

برخی از چراغ های مطالعه دارای نمایشگر کوچکی بوده که جهت به نمایش در آوردن ساعت، تاریخ، دمای محیط و نظایر آنها کاربرد خواهد داشت. در صورتی که میزکار کوچکی داشته و یا این که در اتاق خود ساعت ندارید این نوع از چراغ های مطالعه بسیار به کارتان خواهند آمد.

  • پایه شارژر دار

بعضی از چراغ های مطالعه دارای پایه شارژ بوده که به کمک آن امکان شارژ نمودن گوشی هوشمند، تبلت و وسایل مشابه برای شما وجود خواهد داشت.

*به طور معمول این نوع از چراغ ها از دو مدل خروجی (خروجی 2A و خروجی 1A.) برخوردار بوده که سرعت شارژ کردن خروجی 2A به نسبت خروجی 1A بیشتر خواهد بود.

  • مقدار انرژی مصرفی چراغ مطالعه

هر یک از چراغ های مطالعه دارای میزان مصرف انرژی مختلفی می باشند. میزان انرژی مصرفی چراغ دارای لامپ ال‌ای‌دی به نسبت سایرین کمتر بوده و پرمصرف ترین نوع نیز چراغ دارای لامپ رشته‌ای می باشد. از این رو چراغ مطالعه ال‌ای‌دی دار اگر چه قیمت بالایی داشته اما در دراز مدت با کاهش انرژی مصرفی، انتخابی مقرون به صرفه خواهد بود.

  • قیمت و ضمانت‌نامه

قیمت چراغ های مطالعه نیز با یکدیگر متفاوت بوده و شما توانسته با توجه به بودجه خود چراغ مطالعه مناسبی را انتخاب نمایید. برخی از چراغ ها ساده بوده و قیمت آن ها نیز کاملا مناسب می باشد و برخی دیگر نیز به واسطه امکانات و قابلیت های به روزی که داشته نظیر تنظیمات روشنایی، دارای قیمت بالاتری می باشند. اما توصیه ما به شا این است که حتما در صورتی که قصد چراغ های گران تر را داشته در نظر داشته باشید که ضمانت نامه نیز داشته باشد.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات