کد خبر : 3794
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 فوریه 2023 - 11:25
100 views بازدید

قیمت و خرید اینترنتی بهترین اسپیکر رومیزی اسپیکر کوچک فلش خور دیجی کالا

این روزها پیشرفت چشمگیری که در زمینه صوت و تصویر به وجود آمده است علاقه مردم را به تماشای فیلم و گوش نمودن به موزیک با صدایی قدرتمند کشانده است از این رو خیلی از افراد تمایل زیادی به خرید اسپیکر رومیزی از خود نشان می دهند. اما از آن جایی که تنوع اسپیکرهای رومیزی موجود در بازار بسیار زیاد بوده لذا خرید یک اسپیکر […]

این روزها پیشرفت چشمگیری که در زمینه صوت و تصویر به وجود آمده است علاقه مردم را به تماشای فیلم و گوش نمودن به موزیک با صدایی قدرتمند کشانده است از این رو خیلی از افراد تمایل زیادی به خرید اسپیکر رومیزی از خود نشان می دهند. اما از آن جایی که تنوع اسپیکرهای رومیزی موجود در بازار بسیار زیاد بوده لذا خرید یک اسپیکر رومیزی متناسب با نیاز خود، کار چندان ساده ای نبوده و خیلی افراد با مواجه شدن با انواع اسپیکرهای رومیزی که همگی از برندهای بزرگی بوده و دارای قابلیت های متنوعی می باشند بدون شک در انتخاب دچار تردید خواهند شد.

 قیمت و خرید اینترنتی بهترین اسپیکر رومیزی اسپیکر کوچک فلش خور دیجی کالا

راهنمای خرید اسپیکر رومیزی

از این رو انتخاب و خرید این محصول که یکی از کاربردی ترین اکسسوری های کامپیوتر بوده بایستی همراه با دقت و توجه مضاعفی انجام شده و تا در نهایت بتوانید محصولی را خریداری نموده که کیفیت صدای مطلوبی را در اختیار شما قرار دهد.
امروزه تنوع اسپیکرهای رومیزی بسیار زیاد بوده و شما توانسته آن ها را در انواع مختلفی نظیر رومیزی، قابل حمل، بی سیم، دستیار صوتی و… انتخاب نمایید و در این بین این نوع نیاز شما بوده که تعیین کننده نوع اسپیکر رومیزی انتخابی شما خواهد بود. به عنوان نمونه شما برای گوش دادن به موزیکی با صدای واضح و تفکیک شده در کنار نوت بوک خود به یک جفت اسپیکر استریوی کوچک احتیاج خواهید داشت و یا این که برای شنیدن صدا از کانال های مختلف در زمان تماشای فیلم بایستی یک اسپیکر مدرن در اختیار داشته باشید.

ما در این مقاله قصد داشته به معرفی اسپیکرهای رومیزی مختلف پرداخت و علاوه بر آن معیارهای خرید اسپیکر رومیزی را عنوان نماییم تا با در نظر گیری این موارد بتوانید در زمینه خرید اسپیکر رومیزی انتخاب مناسب تری داشته و لذت گوش سپردن به موزیک مورد علاقه خود را با کیفیتی عالی و وضوحی ایده آل برای خود به ارمغان آورید.

احتمال داشته یک کاربر تازه کار تنها تفاوت اسپیکرها را به لحاظ ظاهری و میزان کیفیت صدا دانسته، اما یک فرد باتجربه بدون شک این موضوع را به خوبی دانسته که اسپیکرهای رومیزی نیز همچون بقیه لوازم دیجیتالی دارای مدل های متنوعی بوده و دسته بندی آن ها براساس معیارهای مختلف انجام خواهد شد. گاهی اوقات شما توانسته با خریداری یک اسپیکر باکیفیت از تلویزیون خود یک سینمای خانگی بسازید.

انواع مدل های اسپیکر رومیزی 

اسپیکر های floor

این نمونه از اسپیکرهای عمومی در زمان تماشای فیلم صدا را از اطراف پخش نموده و از این طریق کیفیت فیلم را بسیار افزایش خواهند داد. این اسپیکرها از قابلیت پخش موزیک استریو برخوردار بوده و تولید آن ها در ابعاد و توان های گوناگون انجام خواهد شد. اسپیکرهای floor با توجه به قیمت و سایزی که داشته ممکن بوده از کانال های تفکیک کننده صدای بم یا صدای زیر در کیفیت متوسط برخوردار باشند.

اسپیکر قفسه ‌ای (Bookshelf)

این نمونه از اسپیکرها کمی شبیه به اسپیکرهای فلور بوده و به طور معمول تولید صدای بم در آن ها کم تر خواهد بود. این نوع از اسپیکرها فاقد صدای بم بوده اما جمع و جور بودن آن ها سبب شده که بتوان آن ها را در هر جایی قرار داد و در صورت قرار گیری بر روی پایه، صدای پخش شده از آن ها از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود. با ایجاد فاصله بین اسپیکر و زمین شما به طور مستقیم امواج صوتی را خواهید شنید.

اسپیکر ایستاده

این اسپیکرها به طور معمول در دو طرف دستگاه قرار گرفته و دارای بیشترین میزان جلوه صوتی می باشند؛ از این رو تماشای فیلم و گوش سپردن به موزیک را برای شما خاطره انگیز خواهند ساخت. اگر به دنبالی کیفیت ایده آل هستید بی شک این نمونه از اسپیکرها نظر شما را به خود جلب خواهند نمود.

اسپیکر فراگیر

استفاده از این اسپیکرها به طور معمول برای گذاشتن در دو طرف دستگاه بوده و در واقع این اسپیکرها صدا را از پشت گوش برخواهند گرداند.

اسپیکر کانون محور (Center-Channel)

در زمان تهیه اسپیکر برای سینمای خانگی بایستی اول از همه یک اسپیکر مرکزی یا کانون محور تهیه نموده تا پخش دیالوگ ها و صوت های فرکانس میانه با کیفیتی مطلوب انجام شود. بهترین جا برای نصب این اسپیکر جلوی مرکز مانیتور تلویزیون یا پایین آن و در مرکز عرض صفحه تلویزیون خواهد بود.

اسپیکرهای ساب ووفر

به طور کلی صدا ممکن بوده در سه گروه پایین، میانه و بالا قرار بگیرد که صدا های پایین یا بم مثل صدای ساب ووفر دارای امواجی با طول‌ موج بیشتر و توان افزون تر هستند. از این اسپیکرها در هر جایی از خانه می توان استفاده نمود اما این نکته را بایستی مدنظر داشت که با نزدیک تر شدن این اسپیکرها به کنج ها، کیفیت صدای پخش شده از آن ها نیز افزایش خواهد یافت.

اسپیکر نواری

این نمونه از اسپیکرها برای محیط های کوچک که از فضای کافی برخوردار نیستند کاربردی خواهد بود چرا که به راحتی می توان آن ها را در زیر تلویزیون های اچ دی تعبیه نمود.

اسپیکر پایه

این اسپیکرها بسیار جمع و جور بوده و فضای کمی را به خود اختصاص خواهند داد. امواج صوتی در این اسپیکرها از طریق فناوری هایی نظیر بلوتوث، ایرپلی یا وای فای از سیستم های مناسب گرفته خواهد شد.

اسپیکر قابل ‌نصب

این سیستم ها از قابلیت نصب بر روی دکور خانه، سقف و دیوار برخوردار بوده و به هیچ عنوان دکوراسیون خانه شما را تحت الشعاع قرار نخواهند داد.

اسپیکر مخصوص سیستم کامپیوتر

اسپیکرهای رومیزی به طور معمول یکی از اکسسوری های مهم کامپیوتر ها به شمار آمده و به شکل دو یا سه تکه بر روی میز کامپیوتر قرار خواهند گرفت.

این اسپیکرها معمولا دارای بدنه ای بوده که مانع از خروج اشعه های الکترومغناطیس شده و هیچ صدمه ای به مانیتور رایانه وارد نخواهند نمود و در واقع خرابی تصویر در نمایشگرها به وجود نخواهند آورد.

اسپیکر پرتابل

این اسپیکرها در واقع سیستم های صوتی قابل حملی بوده که به راحتی می توان آن ها را با خود به هر جایی برد.

اسپیکر وایرلس

این سیستم های صوتی کارآمد و بسیار منعطف بوده و از طریق فناوری هایی نظیر بلوتوث، ایرپلی یا وای فای به سیستم های سازگار متصل شده و امواج صوتی را از آن ها خواهند گرفت. بیشتر این نمونه از اسپیکرها بسیار جمع و جور بوده و به راحتی می توان آن ها را با خود حمل نمود.

از ان جایی که بین گوش ما و اسپیکرها ارتباط مستقیمی شکل خواهد گرفت لذا هر چه کیفیت صدای پخش شده از این اسپیکرها بالاتر بوده به طبع میزان رضایت خاطر ما از آن ها بیشتر خواهد بود. خیلی از افراد در زمان انتخاب اسپیکر تنها به ظاهر و نوع طراحی آن توجه نموده و به مشخصات آن می توان گفت که کاملا بی توجه هستند. این در حالی است که برای داشتن انتخابی مناسب و موفق در این زمینه بایستی نکاتی را مدنظر قرار داد.

معیارهای خرید اسپیکر رومیزی

طراحی:

یکی از عواملی که در کیفیت صدای پخش شده از اسپیکرها نقش داشته طراحی درست و ظریف آن ها خواهد بود. به عنوان مثال بدنه محکم و مقاوم یک اسپیکر مانع از ایجاد صدای بد در زمان پخش صوت بم خواهد شد. که البته این مورد در بیشتر اسپیکرهای رومیزی مشاهده خواهد شد. علاوه بر آن اسپیکرهایی که از طراحی مناسبی برخوردار بوده دارای زاویه پخش یا محدوده پوشش دهی صدای مطلوب تری بوده که به طبع این مورد باعث شده صدای پخش شده ایده آل تر گردد. همچین این را نیز بایستی مدنظر داشت که ظاهر جذاب اسپیکر در فرد حس خوبی را ایجاد خواهد نمود. از این رو بهتر بوده در زمان خرید اسپیکر حتما به نوع طراحی آن نیز توجه داشته باشید.

سایز ابعاد اسپیکر رومیزی :

از دیگر عوامل موثر بر کیفیت صدای ایجاد شده توسط اسپیکرها سایز ابعاد آن ها می باشد. هر چه سایز ابعاد یک اسپیکر بزرگ تر بوده کیفیت صدا نیز در آن افزایش خواهد یافت.

حتی در ووفرها نیز، باس ساب ووفرهای بزرگ به نسبت ووفرهای کوچک بیشتر می باشد. خیلی از شرکت ها بیشتر اقدام به تولید تعداد بیشتر در سایز کوچک تر بوده و آن ها را مناسب تر از تعداد کمتر در سایز بزرگ تر دانسته؛ این در حالی است که باس یک ساب ووفر 8 واتی به نسبت 5 ساب ووفر 4 واتی کوچک بیشتر خواهد بود.

میزان حساسیت اسپیکر رومیزی ( Sensitivity ):

میزان حساسیت اسپیکرهای رومیزی برحسب دسیبل اندازه گیری خواهد شد، در واقع این عامل نشان دهنده میزان کیفیت ارتباط اسپیکر و موزیک پلیر می باشد. در واقع این مشخصه به منزله این بوده که یک اسپیکر در توان 1 وات قادر به پخش چه میزان بلندی صدا خواهد بود. در واقع ۸۸ dBC   یک میزان حساسیت طبیعی رو به پایین به شمار آمده و ۹۰ dBC یک حساسیت کاملا مطلوب خواهد بود. بهتر بوده اسپیکر انتخابی شما دارای حساسیت ۹۰ dBC بوده و برای هدست ها نیز حساسیت ۱۲۰db مناسب خواهد بود.

وات حقیقی اسپیکر رومیزی:

در اندازه گیری توان حقیقی یک اسپیکر از واحد RMS استفاده خواهد شد، در واقع این واحد نشان دهنده قدرت واقعی اسپیکرها بوده و شما به راحتی توانسته از روی میزان قدرت واقعی نسبت به توان صوتی اسپیکر نیز اطلاع پیدا نمایید. علاوه بر آن بر روی اسپیکرها واحد Pmpo نیز درج خواهد شد که در واقع یک مبنای قراردادی بوده و حاصل ضرب وات حقیقی در مضربی معین می باشد. به نوعی می توان گفت که این واحد برای تاثیر گذاری بیشتر بر روی مخاطب، اکثرا به شکل و قالب کلی طراحی اسپیکر بستگی خواهد داشت.

آمپدانس الکتریکی اسپیکر رومیزی :

قبل از هر چیزی لازم به ذکر است که عدد 8 اهم در مشخصه های فنی یک اسپیکر با امپدانس 8 متفاوت می باشد، پس لطفا این دو را با هم اشتباه نگیرید. در واقع منظور از آمپدانس سطح مقاومت الکتریکی یک آمپلیفایر اسپیکر بوده که ارتباط مستقیمی با فرکانس دارد، این عدد بسته به سطح فرکانس بین ۳.۶ تا ۱۴ اهم متغیر بوده و به طور معمول آمپدانسی که با اکثر سیستم های صوتی خانگی سازگاری داشته 8 اهم می باشد. در صورت کوچک بودن عدد آمپدانسی، برای فراهم شدن سطح کیفی مناسب بایستی اسپیکر از توان بالاتری برخوردار باشد.

فرکانس قابل حمایت ( Frequancy Response ):

در دستگاه های صوتی عبارتی تحت عنوان سطح فرکانس قابل پشتیبانی بر حسب هرتز رایج بوده که در واقع بیانگر محدوده شنوایی انسان می باشد. در کل گوش انسان در حالت عادی قادر به شنیدن صداهایی مابین ۲۰ هرتز تا ۲۰ هزار ‌هرتز بوده و با رد شدن فرکانس از این محدوده دیگر امکان شنیدن این صوت برای ما وجود نخواهد داشت از این رو در زمان خرید اسپیکر رومیزی حتما به سراغ دستگاهی رفته که قابلیت پشتیبانی از محدوده وسیعی تری از فرکانس هایی که توسط گوش انسان شنیده شده را داشته باشد.

میزان وات خروجی:

یکی از مهم ترین مواردی که در زمان خرید اسپیکر رومیزی بایستی به آن توجه شود اندازه وات خروجی آن بوده و هر چه عدد مربوط به وات خروجی در یک سیستم صوتی بیشتر بوده صدای ایجاد شده توسط آن نیز از توان بالاتری برخوردار خواهد بود. این را در نظر داشته باشید که تعدای از کمپانی های تولید کننده اقدام به درج وات اسمی بر روی بدنه خواهند نمود. به طور کامل به بررسی مشخصات اسپیکر بپردازید و در صورت برخورد با 2 عدد وات خروجی، عدد کوچک تر وات حقیقی اسپیکر خواهد بود. این را به خاطر داشته باشید که این توان حقیقی سطح قدرت واقعی اسپیکر شما را نشان خواهد داد.

فرکانس خروجی:

در صورت برخورد با اصطلاحی مانند ۳۶Hertz – 20000Hertz در اطلاعات دستگاه، عدد کوچکتر نشان دهنده باس بوده و هر چه این عدد کوچکتر بوده از باس عمیق تری برخوردار خواهد بود. و لازم به ذکر است که همین که مقدار فرکانس خروجی پایین کمتر از 50 هرتز بوده کافی می باشد.

شبکه های خروجی:

یکی دیگر از مشخصه های اسپیکرها که در زمان خرید اسپیکر رومیزی بایستی به آن توجه شود تعداد کانال های خروجی آن ها خواهد بود. امروزه بیشتر اسپیکرها حداقل دارای 2 شبکه اصلی و یک شبکه صدای بم بوده و این موضوع سبب شده در زمان شنیدن صداهای مختلف میزان اثربخشی ارتقاء پیدا نماید. اما با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از کارت صدا های چند شبکه روی تخته مدار های الکتریکی و استقبال بی نظیر از آن ها، کم کم این اسپیکرها از دور خارج شده و اسپیکرهای چند کاناله به جای آن ها آمدند. استقبال زیاد از این نمونه از اسپیکرها تنها به خاطر به کارگیری کارت های چند شبکه در آن ها نبوده و بلکه حمایت بیشتر فیلم ها و بازی های جدید از حالت چند کاناله بر این استقبال و محبوبیت تاثیرگذار بوده است. بهتر بوده به سراغ اسپیکرهایی رفته که دست کم دارای ۴ شبکه اصلی و یک شبکه برای صدای بم باشد.

خیلی از افراد ممکن بوده با خود بگویند که شلوغی و سروصدای بیرون از منزل به اندازه کافی زیاد بوده و دیگر چه لزومی داشته که در خانه نیز حجم صدا را از طریق اسپیکر رومیزی چند شبکه ای بالاتر برده و صدای بیش از اندازه ایجاد کنیم؟ خب باید بگوییم که به هیچ عنوان این نمونه از اسپیکر ها باعث بالا رفتن حجم صدا نشده و در واقع این در اسپیکرها با  تقسیم صدا در شبکه های مختلف، این دقت و تفکیک پذیری صدا بوده که افزایش خواهد یافت نه حجم صدا.

سامانه کنترل ‌صدای مرکزی:

یکی دیگر از عوامل تعیین کننده سطح کیفیت صدای ایجاد شده در اسپیکرها، کنترلر ‌صدای مرکزی و یا کارت صوت در کامپیوتر خواهد بود. در صورت عدم استفاده از مدل های مناسب سیستم کنترل صدای مرکزی، به هیچ عنوان خرید یک اسپیکر قوی ارزش پرداخت هزینه ای بالا را نخواهد داشت. حتما در زمان خرید اسپیکر مدل خروجی کارت صوت و سیستم کنترل صدای مرکزی را بررسی نمایید. خروجی در دو مدل الکتریکی و آنالوگ موجود خواهد بود. بدون شک اسپیکر شما بایستی از طریق یک کارت صوت یا سیستم کنترل صدا ساپورت گردد.

در کل در زمان خرید اسپیکر رومیزی ابتدا بایستی سلیقه خود را در نظر گرفته و پس از آن ببینید که از یک اسپیکر رومیزی چه انتظاراتی داشته و در نهایت نیز با استفاده از مطالب عنوان شده در این مقاله اقدام به خرید بهترین اسپیکر رومیزی نمایید.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات