کد خبر : 1983
تاریخ انتشار : شنبه 3 دسامبر 2022 - 19:03
424 views بازدید

قیمت و خرید بهترین گیرنده دیجیتال 4k گیرنده دیجیتال دنای ارزان قیمت دیجی کالا

واژه دیجیتال در واقع کلمه ای انگلیسی به معنای دستگاهی با تغییرات ناپیوسته می باشد که تنها قادر به در اختیار داشتن دو مقدار عددی یا رقمی است.  در این سامانه تعیین داده ها با مقادیر گسسته صفر و یک انجام می گردد حال آن که در سامانه آنالوگ ارائه داده ها با مقادیر پیوسته می باشد. پایه و اساس سیستم های رایانه ای دیجیتال […]

واژه دیجیتال در واقع کلمه ای انگلیسی به معنای دستگاهی با تغییرات ناپیوسته می باشد که تنها قادر به در اختیار داشتن دو مقدار عددی یا رقمی است.  در این سامانه تعیین داده ها با مقادیر گسسته صفر و یک انجام می گردد حال آن که در سامانه آنالوگ ارائه داده ها با مقادیر پیوسته می باشد. پایه و اساس سیستم های رایانه ای دیجیتال می باشد و این روزها دستگاه هایی چون تلویزیون، ضبط و پخش و رسیور ماهواره نیز از نوع دیجیتالی می باشند.

 Digital Receiver

راهنمای خرید گیرنده دیجیتال

آغاز تغییرات دیجیتال به سال 1980 بر می گردد و در واقع از این زمان بود که توسعه فناوری الکترونیک از آنالوگ به فناوری دیجیتال متمایل شد.

دیجیتال تلویزیون یا همان رسیور یا گیرنده که با نام انگلیسی ست تاپ باکس نیز شناخته می شود، به نوعی یک سامانه اطلاعاتی می باشد که با توجه به برخورداری از تیونر ورودی قادر به اتصال خروجی به تلویزیون است. به منظور پشتیبانی تلویزیون های ماهواره ای، زمینی، اینترنتی و کابلی از گیرنده ی دیجیتال استفاده می شود.

چرا باید از دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیونی استفاده شود؟

این روزها استفاده از گیرنده یا مبدل دیجیتال بنا به دلایلی چون پیشرفت هر روزه ی پخش دیجیتال از سوی صدا و سیمای ایرانی و نیز کیفیت تصویر HD به موضوعی مهم و ضروری تبدیل شده است. با وجود آن که به طور معمول اکثر تلویزیون های جدید از سیستم دیجیتال داخلی برخوردار هستند اما با این وجود در صورتی که تلویزیون شما از این قابلیت بی بهره می باشد می توانید به جای خرید یک تلویزیون گران تر تنها اقدام به نصب یک دستگاه گیرنده دیجیتال نمایید.

معرفی دستگاه دیجیتال

دستگاه گیرنده دیجیتال یا همان ست تاپ باکس در واقع راهی ارتباطی بین تلویزیون و پی سی شما به شمار می آید. این دستگاه به وجود آورنده قابلیت ها و امکانات بسیاری برای تلویزیون های آنالوگ می باشد، پروسه بهره مندی از این تکنولوژی در کل دنیا با سرعتی باورنکردنی اتفاق افتاد و برای مثال در سال 2020 چهار درصد از کل برق مصرفی روزانه آمریکا به استفاده از گیرنده های دیجیتال برمی گشت.

 نصب و را‌ه‌اندازی گیرنده دیجیتال

گیرنده دیجیتال در واقع پلی ارتباطی میان آنتن و تلویزیون می باشد. پس از اتصال کابل کواکسیال آنتن به گیرنده، ست تاپ باکس را به کمک کابلی مشابه به ورودی آر اف آنتن تلویزیون های قدیمی متصل کنید.

از نظر فنی تمامی گیرنده های دیجیتال تفاوت چندانی با هم نداشته و از نظر قیمت نیز تقریبا در یک حد می باشند، اما برخی از گیرنده ها به واسطه برخورداری از قابلیت هایی چون ضبط و پخش باکیفیت تر برنامه‌های تلویزیونی به روزتر از سایرین می باشند.

به هنگام خرید دستگاه گیرنده دیجیتال به چه نکاتی توجه شود؟

  • تعیین بودجه
  • توجه به پورت های خارجی دستگاه
  • تایید دستگاه انتخابی از سوی تکتا (صدا و سیما)
  • توجه به ویژگی های سخت افزاری گیرنده
  • توجه به اهمیت طرح و نوع آنتن در دریافت شبکه‌های دیجیتال
  • قابلیت پشتیبانی فرمت های متداول از سوی گیرنده انتخابی

گیرنده دیجیتال با دریافت امواج و سیگنال این امکان را فراهم می کند که تلویزیون های فاقد تیونر نیز قادر به پخش دیجیتال باشند.

شناخت تفاوت های میان دستگاه های گیرنده دیجیتال مختلف

  • تنوع قابلیت های برخی از دستگاه ها باعث شده که این روزها شاهد گیرنده های دیجیتال مختلفی در بازار باشیم که از نظر قیمت نیز با هم متفاوت هستند.
  • کیفیت قطعات مورد استفاده در کیفیت نهایی یک دستگاه نقش پررنگی دارند اما با این حال این موضوعی است که برای مشتری چندان قابل مشاهده نیست.

 

  • حتما به هنگام خرید بایستی کیفیت پنل جلوی دستگاه، فیش‌های خروجی و بدنه‌ی دستگاه که قابل مشاهده می باشند را مورد بررسی قرار دهید.
  • اگر دستگاه انتخابی حتی در صورت داشتن فاصله زیاد با فرستنده و نیز نامساعد بودن شرایط جوی نیز قادر به ارائه دادن تصویری شفاف و روشن باشد می توان دریافت که دستگاه مورد نظر دارای قدرت گیرندگی مطلوبی است.
  • کیفیت قطعات الکترونیکی دستگاه نیز در پردازندگی یک دستگاه و نیز قیمت آن بسیار موثر خواهد بود و به نوعی دستگاه مورد نظر قادر به ارائه عملکردی مطلوب تر و نیز پردازشی سریع تر می باشد. در واقع می توان یک چیپ ست باکیفیت را از مهم ترین و برجسته ترین نقطه قوت های یک محصول به شمار آورد.

 

  • به طور معمول گیرنده های موجود در بازار و نیز فروشگاه های اینترنتی قادر به پشتیبانی از کیفیت پخش HD و Full HD می باشند.
  • کلیه گیرنده های دیجیتالی جهت انتقال تصویر به تلویزیون از خروجی AV برخوردار می باشند.
  • یکی از قابلیت های کاربردی در برخی از دستگاه ها پورت HDMI می باشد.
  • کیفیت صدا و تصویر تحت تاثیر کیفیت اتصالات خروجی ها می باشد.
  • برخی از دستگاه ها با برخورداری از کابل نوری امکان استفاده از خروجی صدای دیجیتال نوری را فراهم خواهند نمود.
  • حتما به هنگام خرید ضمانت‌نامه معتبر، خدمات پس از فروش و آپدیت‌های نرم افزاری را نیز مدنظر قرار دهید.

 

در ادامه نیز برخی از دستگاه های گیرنده دیجیتال موجود در بازار آورده شده است که کیفیت آن ها در سطح بسیار مطلوبی می باشد.

 

  1. گیرنده دیجیتال همراه پرو ویژن مدل PV130

یکی از گیرنده های دیجیتال باکیفیت موجود در بازار گیرنده دیجیتال همراه پرو ویژن مدل PV130می باشد.

البته لازم به ذکر است این گیرنده از قابلیت دریافت و پخش تصاویر فول اچ دی بی بهره می باشد.

 

 

  1. گیرنده دیجیتال استارست مدل SR-T8000 HD T2

این گیرنده بسیار پرطرفدار می باشد و مجهز به قابلیت پشتیبانی از کیفیت تصویر 4K و نیز امکان پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری است و نیز با توجه به برخورداری از بازی های کامپیوتری برای سرگرمی و تفریح نیز بسیار ایده آل خواهد بود. این دستگاه همچنین قادر به پشتیبانی از سیستم صدا و زیرنویس‌های فارسی و چند زبانه می باشد. این دستگاه قادر به اتصال به تمامی تلویزیون و نمایشگرهای دارای پورت‌های HDMI و کامپوننت می باشد و نیز با استفاده از آن شما قادر به دریافت تمامی کانال‌های تلویزیونی و رادیویی سراسر کشور با کیفیتی مطلوب خواهید بود.

از دیگر قابلیت های این دستگاه می توان به قابلیت PVR با  USB2.0، ضبط برنامه‌ها بر روی فلش مموری USB یا هارد اکسترنال، ضبط یک کانال و تماشای کانال دیگر در همان  TS، نمایشگر شماره کانال یا ساعت، ظرفیت ذخیره 1000 کانال، گزینه جستجوی خودکار و دستی کانال‌ها، دستگاه ریموت کنترل با دکمه‌های میانبر رنگی، منوی فارسی، نمایشگر قدرت و کیفیت سیگنال دیجیتال دریافتی اشاره نمود.

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات