قیمت و خرید بهترین فلاش تانک ارزان توکار اتوماتیک دیجی کالا
فلاش تانک یا سیفون در واقع وسیله ای کاربردی در سرویس های بهداشتی می باشد. این وسیله که در گذشته تنها برای توالت های فرنگی کاربرد داشت اما این روزها با توجه به اهمیتی بالایی که داشته در توالت های تخت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. سیفون یا فلاش تانک متشکل از یک مخزن پلاستیکی از UPVC جهت نگه داری آب و لوله ای […]
فلاش تانک یا سیفون در واقع وسیله ای کاربردی در سرویس های بهداشتی می باشد. این وسیله که در گذشته تنها برای توالت های فرنگی کاربرد داشت اما این روزها با توجه به اهمیتی بالایی که داشته در توالت های تخت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. سیفون یا فلاش تانک متشکل از یک مخزن پلاستیکی از UPVC جهت نگه داری آب و لوله ای برای انتقال آب از مخزن به کاسه توالت تشکیل شده است.
فلاش تانک (سیفون)
همان طور که گفتیم سیفون یا فلاش تانک متشکل از یک مخزن پلاستیکی از UPVC جهت نگه داری آب و لوله ای برای انتقال آب از مخزن به کاسه توالت تشکیل شده است. این وسیله همچنین از یک ضامن یا دکمه برخوردار بوده که آب درون مخزن با فشردن آن با فشار بالا خارج شده و سبب انتقال فضولات به درون چاه خواهد شد. با اتمام کار درپوش آن دوباره بسته شده و مخزن مجدد برای استفاده بعدی پر خواهد شد.
آشنایی با انواع فلاش تانک
- فلاش تانک آنتی باکتریال: این نمونه از سیفون ها ساخته شده از مواد آنتی باکتریال بوده و سبب فراهم آمدن بهداشت بیشتر محیط خواهد شد.
- فلاش تانک دو گانه یا دو زمانه: این نوع از فلاش تانک ها دارای دو منبع کوچک و بزرگ بوده که هر یک از آن ها را می توان بر حسب نیاز تنظیم نمود. به کمک این مدل از سیفون ها می توان مصرف آب را کاهش داد. طبق بررسی های انجام شده تقریبا 80 درصد از آب استفاده شده در توالت به کارکرد فلاش تانک بستگی خواهد داشت. به همین دلیل برخی از طراحان دست به ساخت فلاش تانک های دو گانه یا دو زمانه زدند. از این رو این افراد با در نظر گیری دو مخزن کوچک و بزرگ به مصرف کنندگان این امکان را داده تا بسته به حجم استفاده، از یکی از این مخزن ها استفاده نمایند. به کمک این ایده تقریبا بین 50 تا 80 درصد حجم آب مصرفی کاهش خواهد یافت. این سیفون ها را می توان در حجم های گوناگونی یافت.
- فلاش تانک اتوماتیک: این گونه از سیفون ها خود به طور اتوماتیک حجم مشخصی از آب را از مخزن به طرف چاه انتقال خواهند داد. این سیفون ها با باز و بسته شدن درب توالت به طور خودکار روشن خواهند شد.
- فلاش تانک توکار: این نوع از سیفون ها با توجه به آن که فضایی زیادی از توالت را به خود اختصاص نداده بسیار کاربردی می باشد. این فلاش تانک ها در واقع در درون دیوار قرار گرفته و بر روی آن ها دکمه ای تعبیه می گردد. این نوع از سیفون ها برای هر دو توالت های فرنگی و توالت های تخت کاربردی می باشند. البته لازم به ذکر است برای استفاده از این سیفون ها در مرحله ساخت ساختمان اقدام نمود چرا که بعد از ساخت دیوار دیگر امکان تعبیه این سیفون ها وجود نخواهد داشت. بعضی از این سیفون ها از ویژگی سیفون های دو گانه یا دو زمانه نیز برخوردار می باشند. اما بحث تعمیر آن ها کمی باعث نگرانی افراد می گردد؛ خیلی از افراد فکر می کنند که تعمیر این سیفون ها نیازمند شکسته شدن کاشی های توالت می باشد این در حالی است که برای دسترسی به این سیفون ها تنها نیاز بوده که دکمه قرار گرفته بر روی آن ها را به کار بگیرید.
- فلاش تانک روکار: این مدل از سیفون ها بر روی دیوار نصب شده و با توجه به آن که فضای زیادی را به خود اختصاص داده چندان مورد استقبال قرار نمی گیرند.
- فلاش تانک وانگ هنگ: این نوع از فلاش تانک ها توسط سازه ی فلزی نگهداری شده و بر روی زمین قرار نخواهند گرفت. این فلاش تانک ها فضای کمی را به خود اختصاص داده و با توجه به آن که بر روی زمین قرار نگرفته آب در اطراف آن ها جمع نشده و لکه ای بر روی کاشی ها به وجود نخواهد آمد و از این رو کمک زیادی به تمیز ماندن محیط خواهند نمود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0