کد خبر : 3884
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 فوریه 2023 - 12:04
113 views بازدید

قیمت و خرید اینترنتی بهترین دستگاه لیزر موهای زائد خانگی مطبی ارزان دیجی کالا

این روزها در بین افراد و علی الخصوص خانم ها استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد خانگی بسیار باب شده است. احتمالا شما نیز تبلیغ این دستگاه های کاربردی را در سایت ها دیده و یا آن ها را در فروشگاه از نزدیک دیده اید.   راهنمای خرید دستگاه لیزر موهای زائد خانگی در این بین ممکن بوده که شما نیز جزو افرادی بوده که […]

این روزها در بین افراد و علی الخصوص خانم ها استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد خانگی بسیار باب شده است. احتمالا شما نیز تبلیغ این دستگاه های کاربردی را در سایت ها دیده و یا آن ها را در فروشگاه از نزدیک دیده اید.

 قیمت و خرید اینترنتی بهترین دستگاه لیزر موهای زائد خانگی مطبی ارزان دیجی کالا

راهنمای خرید دستگاه لیزر موهای زائد خانگی

در این بین ممکن بوده که شما نیز جزو افرادی بوده که استفاده از این دستگاه ها را مناسب نمی دانند. به طور معمول این تفکر ناشی از نداشتن اطلاعات کافی در رابطه با این دستگاه به وجود می آید، و در واقع این دستگاه ها همان دستگاه های لیزری بوده که در کلینیک ها استفاده شده و تنها تفاوت آن ها این بوده که این نمونه های خانگی در سایزهای کوچکتری عرضه می گردند. این دستگاه ها به شما این امکان را داده تا بدون نیاز به ساعت ها معطلی در مطب ها و صرف هزینه های بالا تنها با یک بار هزینه نمودن برای خرید این دستگاه هر وقت خود مایل بوده در خانه اقدام به از بین بردن موهای زائد خود نمایید و خوب است بدانید که این کار به تجربه ای نیز نیاز نخواهد داشت.

 لیزرهای خانگی از جهت کسب نتیجه بهتر و جلوگیری از آسیب و سوختگی بر روی پوست دارای ایمنی لازم می باشند. در ادامه بیشتر با این دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی آشنا خواهیم شد.

همواره یکی از معضلاتی که خانم ها و حتی آقایان با آن رو به رو بوده رشد بیش از حد موی نقاطی از بدن و نیز موهای زائد صورت می باشد. و افراد بسیاری حاضر بوده هر راهی را برای رهایی دائمی از دست این موها امتحان کنند. از بین این روش ها که اغلب دردناک و حساسیت زا بوده می توان به کرم های موبر، اپیلاسیون، ژیلت و … اشاره نمود که البته هیچ یک از آن ها دائمی نبوده و تنها برای مدتی موها را از بین برده و پس از مدتی موها مجدد رشد خواهند نمود و روز از نو و روزی از نو.

پیش از شروع بحث از همین ابتدا بایستی این را صراحتا بگوییم که برای از بین بردن موهای زائد هیچ روش دائمی وجود نخواهد داشت. با مراجعه به کلینک های لیزر و رفع موهای زائد قطعا با این جمله رو به رو خواهید شد که حتی پس از تکمیل دوره درمان نیز نیاز بوده که هر 6 ماه یک بار مجدد عمل لیزر را انجام دهید. البته لیزر بر روی موهای بدن چندان نیز بی تاثیر نبوده و آن ها را بسیار کم پشت و نازک خواهد نمود اما از آن جایی که فولیکول ها همواره فعالیت داشته لذا امکان قطع دائمی رشد موها وجود نخواهد داشت.

برای درک بهتر این موضوع فردی را در نظر بگیرید که با مراجعه به کلینک رفع موهای زائد، تغییرات بسیار عالی را بین جلسات اول تا دوم لیزر مشاهده می نماید. خیلی از افراد با دیدن این شرایط با تصور این که این تغییرات دائمی بوده جلسات را رها خواهند نمود. این در حالی است که در صورت عدم ادامه دادن جلسات رشد موها دوباره مانند سابق خواهد شد. از این رو دوره درمان بایستی به طور کامل انجام شود. پس از انجام تعداد جلسات مورد نیاز با توجه به نوع مو و پوست به طور کامل به راحتی می توان تغییرات ایجاد شده را حس کرد. اما برای جلوگیری از رشد موهای زائد بایستی 6 ماه بعد دوباره اقدام به لیزر محل مورد نظر نمایید.

اما موضوع صحبت ما در این مطلب به هیچ عنوان کلینیک های رفع موهای زائد نبوده و ما قصد داشته در رابطه با دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی به توضیح بپردازیم. اگر شما نیز مایل بوده بدون صرف مبالغ زیاد و مراجعات مرتب به کلینیک ها در خانه به راحتی از شر موهای زائد خود خلاص شوید توصیه می کنیم حتما این مقاله را تا انتها دنبال نمایید.

دستگاه لیزر موهای زائد خانگی در واقع همان دستگاه لیزر موجود در کلینیک های زیبایی بوده و تنها در مقایسه با آن ها از اندازه کوچکتر، عملکرد ضعیف تر و طول دوره درمان کمی طولانی تر برخوردار می باشند. اما این مسئله به هیچ عنوان نشان دهنده ضعیف بودن و کیفت پایین این دستگاه ها نمی باشد؛ دلیل ضعیف تر بودن تابش های این دستگاه ها این بوده که به طور معمول افرادی که از آن ها استفاده نموده اغلب در این کار بی تجربه بوده و از این رو قدرت بالای دستگاه ممکن بوده باعث ایجاد سوختگی و یا لک بر روی پوست این افراد گردد.

انواع دستگاه لیزر:

با ورود دستگاه های لیزر به بازار استقبال بسیار زیادی از آن ها صورت گرفت؛ از بین اولین دستگاه های لیزر می توان به لیزرهای یاقوت یا روبی و لیزر Nd:YAG اشاره نمود. اگر چه این لیزرها در ابتدا موفق به جلب رضایت افراد شدند اما با پیشرفت فناروری و روی کار آمدن دستگاه های پیشرفته ای به نام لیزر های دایود و الکساندرایت این لیزرها دیگر بدون استفاده ماندند. لیزرهای دایود و الکساندرایت قادر به ساطع نمودن طول موج های اختصاصی بودند. پس از مدتی این بار لیزرهای IPL بوده که در بازار بسیار سرو صدا کردند.

هر یک از این لیزرها دارای فناوری ساخت متفاوتی می باشند. در ادامه بیشتر با هر یک از آن ها آشنا خواهیم شد:

دستگاه لیزر ND-YAG:

این نمونه از لیزرها برای پوست های تیره ایده آل می باشند. عملکرد این نوع از لیزرها به صورت نقطه ای بوده و از این رو چندان برای سطوح وسیع مناسب نخواهند بود. این لیزرها امروزه زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرند.

دستگاه لیزر الکساندرایت:

این نوع از دستگاه های لیزر قادر به ساطع نمودن طول موجی برابر با 755 نانومتر بوده که به نسبت لیزرهای دایود این طول موج پایین تر می باشد. البته لازم به ذکر است که این نمونه از لیزرها پاسخگوی پوست های متمایل به تیره نخواهد بود.

براساس نظریه های علمی تاثیر طول موج های کوتاه تر بر روی  پوست های روشن بسیار بیشتر بوده و به همین دلیل این نوع از لیزرها برای افرادی که دارای پوستی با درجه روشنایی 1 تا 4 بوده بسیار مناسب خواهد بود. از بین مزایای این دستگاه ها می توان به تابش اشعه در سطح بیشتر و در نتیجه سرعت بالاتر درمان اشاره نمود. اما به طور کلی بهتر بوده افرادی که دارای پوست روشن بوده از این لیزرها استفاده نمایند. این نوع از لیزرها بیشتر در کلینیک ها کاربردی می باشند.

دستگاه لیزر دایود:

این لیزرها بعد از لیزرهای الکساندرایت روی کار آمدند. اگر چه این لیزرها جایگزین مناسبی برای لیزرهای الکساندارایت بوده اما با این حال هنوز برخی از افراد الکساندارایت را ترجیح خواهند داد.

این لیزرها با ساطع نمودن طول موج 800 تا 810 سبب نفوذ عمیق تر اشعه لیزر به سطح پوست شده و از این رو مانع از صدمه دیدن رنگ دانه های پوست و در نتیجه لکه های پوستی خواهد شد.

این نمونه از لیزرها برای پوست های متوسط تا تیره کارایی بیشتری داشته و تاثیرگذاری بیشتری بر نواحی با موهای تیره تر خواهند داشت.

دستگاه لیرز IPL:

این نمونه از دستگاه های لیزر را می توان یکی از کم خطر ترین دستگاه های لیزر به شمار آورده که برای تمامی پوست ها مناسب خواهند بود. البته برخی از این نمونه لیزرها جهت مواردی چون رفع لک های پوستی و مواردی از این قبیل کاربردی می باشند. در صورت نیاز به رفع موهای زائد در سطحی وسیع این لیزرها انتخاب مناسبی خواهند بود.

چه تفاوتی میان دستگاه لیزر موهای زائد خانگی و لیزر های کلینیکی  وجود دارد؟

به طور کلی تمامی لیزرها اعم از خانگی و کلینیکی با هدف تضعیف و از بین بردن فولیکول های مو از طریق تابش پالس های نوری می باشد. و با توجه به آن که رنگدانه های درون فولیکول های مو عمل جذب را انجام داده لذا در نواحی که موهای ضخیم و پر رنگ تری داشته لیزر بیشتر جواب خواهد داد.

اما تنها تفاوت بین لیزرهای خانگی و نمونه های کلینیکی این بوده که لیزرهای خانگی به طور معمول برای جلوگیری از آسیب دیدن پوست و استفاده راحت تر برای افراد مبتدی و بدون تجربه از طراحی متفاوت تری برخوردار می باشند.

استفاده از لیزر موهای زائد برای خانم های باردار:

توصیه می شود برخی از افراد مانند افرادی با پوست های برنزه کرده، خانم های باردار یا شیرده و… از دستگاه های لیزر استفاده نکنند.

اگر چه هنوز دلایلی برای اثبات ضرر لیزر برای خانم های باردار ثابت نشده است اما از آن جایی که احتمال می رود تابش اشعه های لیزر بر روی جنین و مادر تاثیر منفی به جای گذاشته لذا بهتر بوده خانم ها در این ایام و در ایام شیردهی از لیزر کردن موهای زائد خود جلوگیری نمایند.

علاوه بر آن افرادی که دارای پوستی برنزه شده بوده بهتر است تا زمان از بین رفتن رنگ بدن خود از لیزر کردن دست بردارند. زیرا احتمال ایجاد لکه های پوستی در بدن آن ها وجود خواهد داشت.

امکان استفاده از دستگاه های لیزر خانگی در چه مناطقی وجود دارد؟

این روزها تنوع دستگاه های لیزر خانگی موجود در بازار بسیار زیاد بوده و بهتر است برای داشتن انتخابی مناسب در زمان خرید دستگاه لیزر خانگی به دفترچه راهنمای آن مراجعه نموده تا از موارد استفاده و مناطق مجاز به لیزر مطلع گردید. به طور معمول در دفترچه اکثر لیزرها این موضوع عنوان شده است که لیزر کردن مناطق مستعد سرطان نظیر سینه مناسب نمی باشد. البته در صورت عدم ذکر محدودیت در دفترچه دستگاه، هیچ منعی برای استفاده از دستگاه برای این نواحی وجود نخواهد داشت.

 

ضرورت نیاز به استفاده از عینک مخصوص در زمان کار با دستگاه لیزر موهای زائد خانگی

به طور معمول استفاده از عینک در زمان کار با دستگاه های لیزر کلینیکی ضروری بوده اما در رابطه با لیزرهای خانگی نیازی به زدن عینک نخواهد بود. با توجه به ضعیف بودن اشعه های ساطع شده از این لیزرها، صدمه ای به چشم ها وارد نخواهند نمود. البته اگر در دفترچه لیزر جهت استفاده از عینک توصیه شده است حتما از آن استفاده نمایید. برخی از دستگاه های لیزر خود دارای یک عینک مخصوص می باشند.

استفاده نادرست از لیزر موهای زائد و سوختگی پوست

هر نوع لیزری ممکن بوده بر اثر استفاده نادرست باعث سوختن پوست شود. اشعه های ساطع شده از لیزرها به عمق فولیکول های درون پوست نفوذ خواهند نمود. در صورت عدم استفاده از لیزری که به خوبی براساس رنگ و نوع پوست شما تنظیم نشده باشد پوست دچار سوختگی خواهد شد. معمولا در کلینیک ها افراد بر اساس تجربه ای که داشته به خوبی درجه را براساس پوست شما تنظیم نموده و از این رو پوست شما دچار مشکل نخواهد شد. اما از آن جایی که کاربران خانگی نسبت به کار با این دستگاه بی تجربه بوده لذا لیزرهای خانگی به قابلیتی به نام سنسور تشخیص رنگ پوست مجهز شده اند که در ادامه بیشتر در رابطه با آن توضیح خواهیم داد.

تاثیر لیزر های خانگی:

قبلا نیز گفتیم که لیزرموهای زائد خواه خانگی بوده و خواه کلینیکی باعث از بین رفتن دائم موهای زائد نشده و تنها باعث شده سرعت رشد موها و تعداد آن ها کمتر گردد. و حتی برخی موارد کمرنگ و نازک تر شدن موها نیز مشاهده خواهد شد. اما در حقیقت لیزرهای خانگی و کلینیکی هر دو یک تاثیر را داشته و تنها تفاوت آن ها را می توان تاخیری دانست که در اثرگذاری لیزرهای خانگی وجود خواهد داشت و برای نتیجه گیری دلخواه بایستی تعداد دفعات بیشتری از دستگاه لیزر استفاده شود.

انتخاب بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر در واقع یک اشعه رنگی و تک طول موج بوده که به کمک دستگاه های مخصوص بر روی سطح بدن تابیده خواهد شد. ساطع شدن این نور باعث تخریب و تضعیف فولیکول های مو که در واقع منبع اصلی رویش مو بوده می گردد. اما در واقع این فولیکول ها نبوده که اشعه ها را جذب می نماید بلکه عامل جذب اشعه ها رنگدانه های ملاینین درون مو می باشد. از این رو نواحی که دارای موهای نازک و روشن بوده و تاثیر کمتری خواهند دید و تاثیر گذاری لیزر در مناطقی که دارای موهای ضخیم بوده  بسیار بیشتر خواهد بود.

اگر شما نیز جزو افرادی بوده که روش های مختلف را برای از بین بردن موهای زائد تجربه نموده به خوبی به این موضوع پی برده اید که هیچ یک از این روش ها دائمی نبوده است. و در نهایت همه افراد در آخر بهترین راه خلاصی از موهای زائد را لیزر کردن آن ها می دانند. اما این سوال در این بین به وجود آمده که کدام دستگاه بیشترین اثربخشی را به همراه خواهد داشت. در ادامه نکاتی برای انتخاب بهترین دستگاه لیزر مورهای زائد خانگی آورده شده است:

*لیزرهای IPL در حقیقت فلش لامپ های زنونی بوده که قادر به ایجاد نور چند طول موجی و non coherent بوده و از طریق ساطع نمودن پالس های نوری در طول موج های مختلف منجر به از بین رفتن موهای زائد خواهند شد.

منبع تغذیه در لیزرهای خانگی:

به طور کلی انرژی مورد نیاز دستگاه های لیزر موهای خانگی از طریق دو روش باتری های شارژی و برق خانگی تامین خواهد شد.

اگر چه ایمنی دستگاه های با منبع تغذیه باتری شارژی بیشتر بوده اما متاسفانه مدت زمان استفاده از این دستگاه ها کوتاه تر خواهد بود. برای نمونه لیزر های تریا ۴X با اتمام شارژ برای آن که دوباره به طور کامل شارژ گردند به دو ساعت زمان احتیاج داشته و پس از این مدت تنها نیم ساعت تا 45 دقیقه می توان از آن ها استفاده نمود. به همین دلیل لیزر کردن کمی طولانی خواهد شد. اما این دستگاه در عوض به شما این امکان را داده تا آن را با خود به هر جایی ببرید. انتخاب لیزر بر اساس منبع تغذیه کاملا امری سیلقه ای بوده و شما توانسته در صورت تمایل با رعایت قوانین ایمنی به راحتی از دستگاه های لیزر برقی استفاده نمایید.

تعداد شات در لیزر های خانگی:

به طور معمول دستگاه های لیزر جهت خروج شات دارای دکمه ای بوده که برای تابیدن اشعه از درون پنجر تابش به روی سطح پوست بایستی فشرده شود. منظور از شات یا پالس تعداد دفعات تابش اشعه بوده که طی فشردن دکمه بر روی پوست صورت خواهد گرفت. البته برخی از دستگاه های لیزر از این دکمه بی بهره بوده و تنها در شرایطی اقدام به ساطع نمودن اشعه (خودکار) نموده که پنجره تابش به طور مستقیم با سطح پوست در تماس باشد. در دستگاه های لیزر خانگی تعداد شات معیار بسیار مهمی به شمار خواهد آمد.

توصیه می شود در زمان خرید دستگاه لیزر به سراغ دستگاهی رفته که از شات نامحدود برخوردار باشد. هر چند که شات محدود نیز دلیلی بر کیفیت پایین دستگاه نخواهد بود اما ممکن بوده پس از چند سال به ناچار اقدام به تعویض آن نمایید. اما با این حال قیمت دستگاه های با شات محدود پایین تر می باشد.

تعداد سری لیزرهای موهای زائد خانگی:

از دیگر موارد قابل توجه در زمان خرید لیزر خانگی تعداد سری های آن ها می باشد. سری های موجود در داخل برخی از دستگاه های لیزر برای نواحی مختلفی مانند بدن، صورت و منطق محدود کارایی داشته و بعضی از لیزرها از این سری های بی بهره می باشند. هر چند که شما توانسته با تمیز نمودن سری دستگاه آن را برای نواحی دیگر نیز به کار بگیرید.

سنسور تشخیص رنگ پوست:

از آن جایی که لیزرهای خانگی مورد استفاده افراد بی تجربه قرار گرفته و ممکن بوده میزان درجه تابش اشعه به خوبی تنظیم نگردد در این دستگاه ها سیستمی به عنوان سنسور تشخیص رنگ پوست تعبیه شده است. کارکرد این سیستم از طریق پنجره ای که مخصوص تشخیص رنگ پوست می باشد انجام خواهد شد. برای استفاده از این قابلیت تنها نیاز بوده که این سنسور را بر روی محل مورد نظر بدن خود قرار داده تا سنسور رنگ پوست را تشخیص داده و درجه تابش مناسبی را بر اساس آن انتخاب نماید. به طور معمول امکان تنظیم این درجه ها در 5 تا 6 سطح وجود خواهد داشت. بهتر بوده در اولین دفعات استفاده از درجه های پایین تر استفاده نموده و در دفعات آتی چنانچه قادر به تحمل درد بوده و از عدم سوختگی پوست خود مطمئن هستید می توانید درجه های بالاتر را انتخاب نمایید.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات